Donaris 930 x 122

50 de ani

EVENIMENT LA INSPECTORATUL ŞCOLAR

Eveniment la Inspectoratul Şcolar. La sediul Inspectoratului Școlar Județean Argeș astăzi au fost celebrați 50 de ani de la înființarea instituției.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Cu prilejul aniversării, la sediul Inspectoratului a fost dezvelită o placă aniversară și a fost lansat un volum monografic IȘJ Argeș, intitulat “Compendiul monografic”.

La eveniment, alături de actualul inspector școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu, s-au aflat și foști șefi ai învățământului argeșean.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

,,Am considerat că este un moment important, care ne obligă, în sensul pozitiv, să marcăm cei 50 de ani de existenţă a Inspectoratului Școlar Judeţean. Nu putem să trecem prin istorie, prin viaţă, prin profesie nelăsând nimic în urmă şi, mai ales, nemarcând şi neapreciind ce au făcut înaintaşii noştri (…).

Am avut o întâlnire cu toţi inspectorii generali care din 1968 au ocupat funcţia pe care astăzi eu o ocup.

A fost o întâlnire plină de emoţii, o întâlnire plină de încărcătură, pentru că s-au derulat momente din istoria noastră, spuse cu tâlc, cu har şi mult profesionalism”, a declarat inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu în cadrul unei conferinţe de presă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90