930 x122 grota rece

avansare

Eveniment notabil la ISU Argeș

Eveniment notabil la ISU Argeș

Citiți și: Video – Arde o construcție, lângă Pitești! Fumul gros se vede din oraș

Festivitate în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș!

Cu bucurie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș anunță înaintare în gradul militar, unde de la gradul de locotenent colonel au fost înaintați la gradul de colonel, domnii Ghiorma Alin și Horeboiu -Florin, iar de la gradul de maior a fost înaintat la gradul de locotenent colonel, domnul Oprea Daniel.

Citiți și: Accident grav în Argeș! S-a dat „peste cap” cu mașina

Unitatea a mai primit cu brațele deschise doi ofițeri, un locotenent, iar în timpul ședinței au fost acordate diverse distincții.

De asemenea, momentul cel mai emoționant a fost trecerea în rezervă a mai multor plutonieri.

ISU Argeș transmite:

,,Au fost avansați în grade mai mulți ofițeri

Începutul carierei, recunoașterea meritelor, avansarea în gradul militar următor și trecerea în rezervă, sunt momentele cele mai deosebite din cariera unui militar și toate acestea s-au întrunit astăzi într-o ședință a inspectoratului nostru.

Cu bucurie, comanda unității a prezentat doi dintre ofițerii care au primit repartiție la ISU Argeș, după finalizarea studiilor la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și Academia de Poliție „ Al. I. Cuza”, fiind vorba despre domnii sublocotenenți Popa Andrei Luca și Nicolescu Iulian, ce își vor desfășura activitatea în cadrul Centrului Operațional Județean și a Pichetului Vedea.

În aceeași manieră, a fost prezentat și domnul locotenent Ciobotea Cătălin Ionuț, care a promovat concursul organizat pentru ocuparea funcției de adjunct comandant al Secției de Pompieri Costești.

Conducerea unității a ținut să ureze bun venit noilor ofițeri și să îi asigure de întregul nostru sprijin în activitate.

Distincții ISU Argeș

Tot în cadrul ședinței, au fost acordate distincțiile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pompierilor argeșeni, care în perioada 28 februarie – 3 martie a acestui an, au făcut parte din modulul național de Detecție și Prelevare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară, care au participat la un amplu exercițiu în zona Lyon din Franța.

Participarea la acest exercițiu a fost un real succes, fiind și etapa finală a procesului de certificare al modului RO CBRNDET în cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă (UCPM), în Capacitatea Europeană de Protecție Civilă (ECPP).

Reprezentanții inspectoratului nostru au fost premiați pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate, după cum urmează:

Eveniment notabil la ISU Argeș

– Mr. Berevoianu Marius-Octavian;

– Lt.col. Mihai Paul;

– Plt.adj.şef Leşeanu Florea;

– Plt.adj.şef Neagu Florentin;

– Plt.adj.şef Simion Nicuşor;

– Plt.adj. Deaconescu Marian;

– Plt.adj. Enache Traian;

– Plt.adj. Ilinca Costel;

– Plt.adj. Ion Florin-Bogdan;

– Plt.adj. Mihalache Ion;

– Plt.adj. Radu Ionut.

Punctul următor îl reprezintă înaintare în gradul militar, unde de la gradul de locotenent colonel au fost înaintați la gradul de colonel, domnii Ghiorma Alin și Horeboiu -Florin, iar de la gradul de maior a fost înaintat la gradul de locotenent colonel, domnul Oprea Daniel.

Totodată, cu data de astăzi, au mai fost avansați în gradele militare următoare și 87 de subofițeri și un maistru militar.

În încheiere, momentul cel mai emoționant a fost trecerea în rezervă, pentru că reprezintă cu totul un nou început și cunoscându-i pe acești oameni și faptele lor, despărțirea simbolică este greu de exprimat în cuvinte.

Sunt cadre care fac parte din istoria pompierilor argeșeni și care au contribuit la formarea multor salvatorii de-a lungul timpului.

Cu aprecierile de rigoare, au fost citite ordinele de trecere în rezervă ale domnilor:

– plutonier adjutant Stoica Marin;

– plutonier adjutant şef Preda Gheorghe;

– plutonier adjutant şef Molea lon;

– plutonier adjutant şef Bădiță Marin;

– plutonier adjutant Mihăescu Alexandru;

– plutonier adjutant Pătru Dumitru;

– plutonier adjutant şef Georgescu lon.

Mulțumim fiecărui salvator în parte și le dorim multă sănătate, succes în activitățile viitoare și la nevoie, îi asigurăm de întregul nostru sprijin.” este mesajul echipei ISU Argeș.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3