EcoMoto 930×122

dosare

AFLĂ CELE MAI RECENTE VERDICTE ÎN DOSARELE LUI NICOLESCU!

În această săptămână magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au analizat din nou două dosare în care Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este acuzat de acte de corupţie.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Ca şi până acum, însă, analiza s-a soldat cu o amânare. Astfel, decizia finală în dosarul privind fraudarea fondurilor europene pentru reabilitarea unor şcoli din Argeş a fost amânată pentru data de 4 iulie. În ceea ce priveşte dosarul referitor la construirea podului de la Căteasca, magistraţii au dispus amânarea judecării pentru 11 iulie.

În primul dosar Curtea de Apel a decis iniţial o condamnare la închisoare cu executare de 3 ani şi 4 luni, iar ulterior dosarul a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. După mai multe amânări Înalta Curte a dispus trimiterea dosarului spre rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti. Acum dosarul se află în stare de pronunţare. În acelaşi dosar sunt implicate şi alte persoane din Argeş, cum ar fi Cornel Penescu, Grigore Dobre (patronul firmei Zeus) sau Gheorghe Nicuţ (fost primar al municipiului Curtea de Argeş). În ceea ce priveşte dosarul referitor la podul de la Căteasca, procedurile juridice sunt încă în derulare, magistraţii fiind departe de un verdict.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90