930 pe 122 COSTACHE

autobuze publitrans

Exclusiv. Anunțul MOMENTULUI: Noi localități de lângă Pitești cu transport Publitrans

Exclusiv. Anunțul MOMENTULUI: Noi localități de lângă Pitești care vor avea transport Publitrans

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans! Toți călătorii sunt vizați de măsură

În cadrul unei conferințe de presă susținută luna trecută de Primăria Municipiului Pitești, reprezentanții municipalității și ai Publitrans anunțau că localitățile Moșoaia și Căteasca urmează să beneficieze de transport metropolitan.

Astfel, pentru Moșoaia ar urma să circule două linii: 10 și 10B , înspre Ciocănăi și Poiana Lacului.

Citiți și: Se fac angajări la Publitrans 2000, în Pitești

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re(citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Alte două localități, aproape de transportul metropolitan cu autobuzele Publitrans –  

La acel moment, inițiativa era la stadiu de proiect pentru ambele localități.

Având în vedere interesul manifestat de cititorii publicației noastre despre acest subiect, ePitești l-a contactat pe directorul Publitrans, Manuel Rotaru.

Acesta declară, în exclusivitate, în ce stadiu se află proiectul și când urmează ca cele două localități să dispună de transport metropolitan.

Iată ce transmite acesta:

,,Moșoaia și Căteasca sunt membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Pitești și în momentul în care se vor mai disponibiliza niște autobuze, acestea vor intra pe teren.

Rotarul mai declară că este vorba despre opt autobuze care trebuie furnizate, contractul fiind deja semnat.

,,Este o chestiune de timp.

Conform contractului, autobuzele ar trebui să fie în curte (n.r. sediul Publitrans) până la sfârșitul lui februarie, anul viitor.

Poate avem o surpriză să vină mai devreme, nu știm, facem tot posibilul.”

În acest moment, procedural, totul este pregătit pentru ca transportul metropolitan pentru localitățile Moșoaia și Căteasca să funcționeze.

Rămâne, conform declarațiilor directorului Publitrans, ca autobuzele să ajungă și să se stabilească programul de circulație pentru fiecare linie.

,,Cele opt autobuze nu sunt numai pentru Moșoaia și Căteasca.

Mai există o linie restantă pe Ștefănești, pe Izvorani și trebuie schimbată capacitatea pe Ianculești.”, punctează directorul Manuel Rotaru.

Pe traseu vor intra opt autobuze urbane noi, de capacitate medie și capacitate mică.

Ce marcă, motor și capacitate vor avea autobuzele alocate pentru transportul în Moșoaia și Căteasca

Patru dintre noile autobuze Publitrans măsoară 10 m, iar celelalte patru, 5,6 m, dintre care unul sau două vor fi alocate pe ruta din Ciocănești.

Pentru comuna Moșoaia ar urma să intre pe traseu patru autobuze, două mari și două mici.

Cele opt autobuze Publitrans dispun de motor Diesel, euro 6, marca turcească Karsan.

Exclusiv. Anunțul MOMENTULUI: Noi localități de lângă Pitești cu transport Publitrans

Donaris 555×222

Comentarii

15 comentarii

 • Eddie spune:

  În Slatina sau Craiova regiile de transport în comun au cumpărat autobuze electrice…… în Pitești cînd vor circula primele autobuze electrice ?

 • Adrian spune:

  Autobuzele electrice in Pitesti circula din Septembrie 2022 iar din septembrie 2023 circula si Hibride.

 • Iancu spune:

  Tur ,retur la Mioveni de ce nu se poate?Ar fi nemaipomenit pentru mulți oameni navetiști ,unica și actuala firmă de transport lasă de dorit din toate punctele de vedere….

 • Marius spune:

  pentru gavana bascov și retur când aveți de gând sa băgați un autobuz?

 • Florina Toma spune:

  Pentru Pitești – Budeasa există speranțe

 • Aurel Popescu spune:

  Pentru Băbana există speranță pentru anul 2050?

 • Rizea Viorel -Ion spune:

  Pe traseul Pitești -Topoloveni când se va materializa?

 • Cristina spune:

  Pitești Topoloveni Sunt oameni care depind de navetă

 • Daniela Monea spune:

  Bună seara pe poiana lacului nu se baga autobuz? Noi cu ce facem naveta copii cu ce merg la școală nu interesează pe nimeni nu easa.

 • Fier Florina spune:

  Multe realizări frumoase zii de zii în Pitești, suntem martori acestor împliniri și suntem datori sa recunoaștem profesionismul unui om distins domnul Primar Gentea și echipei sale.

 • Lica spune:

  Budeasa și Albota nu merită autobuze??? Noi nu plătim impozite???

 • Paulina spune:

  Pentru ROCIU cand sa ajunga ca soseaua e gata su au facut si staiti de autobuz au pus si semne de circulatie langa stati. Sau asta de ochi lumi .

 • mariana andronescu spune:

  Pentru Albota ar fi indicat sa fie introduse autobuze publitrans. Este o zona foarte solicitata, cu foarte multi navetisti. Speram sa se intample minunea.

 • Liviu spune:

  Domnule Consilier al orasului Pitești faceti o linie de transport și pe ruta Bascov str Serelor centură Piteștiului până la Autogara veche. sunt mii de salariaților ruta aceasta.de ce nu luați în calcul și nevoile acestor localnicii

 • Alina spune:

  Cât ma bucur ca se vor baga autobuze,sa vedem ce face NIF pe ruta Pitesti-Vedea.Elevii vor merge cu autobuzele Publitrans lejer, nu inghesuiti in maxi .o sa-i mai convina moșului?poate asa renunță si primarul Dumitrache va fi nevoit sa bage si el in comuna Poiana Lacului autobuzele Publitrans.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90