930×122 CAPRA 5

Arges

politisti-cascheta

EXCLUSIV! IATĂ CE SALARII AU POLIŢIŞTII ARGEŞENI!

Poliţia Română a făcut publice datele privind salariile primite de angajaţii săi în luna mai.

Citiți și: Mafia lemnului acționa în văzul tuturor, în Argeș. Cum operau hoții, cu ajutorul pădurarilor

Conform documentului, personalul contractual (fără funcţii de comandă) din cadrul Poliţiei Argeş a avut salarii cuprinse între 599 şi 2.441 de lei. La rândul lor, funcţionarii publici din instituție au câştigat între 8.618 şi 4.041 de lei (este vorba tot de personal fără funcţii de comandă). În ceea ce priveşte agenţii de Poliţie, aceştia au avut câştiguri salariale cuprinse între 1.037 şi 3.190 de lei, în funcţie de domeniul de activitate (circulaţie, ordine publică, etc.) şi vechime. Ofiţerii de Poliţie fără funcţii de conducere au avut salarii cuprinse între 1.190 şi 4.763 de lei, în vreme ce ofiţerii cu funcţii au primit între 2.730 şi 9.529 de lei.

Sumele de mai sus reprezintă veniturile nete, în care pot fi incluse, după caz, şi drepturile acordate în baza unor hotărâri judecătoreşti şi a recalculării unor diferenţe de bani neacordate în lunile anterioare.

Citiți și: „Fabrică” de substanțe periculoase în Argeș. Prejudiciu de 2,1 milioane €

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90