New Profesional Consult 930 x 122

fortuna

Exclusiv. Ce se întâmplă la Fortuna! Toți șoferii trebuie să știe

Exclusiv. Ce se întâmplă la Fortuna! Toți șoferii trebuie să știe

Citiți și: Anunțul zilei pentru milioane de români!

Primarul Cristian Gentea are o întâlnire cu cetățenii, la această oră, la Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” din Pitești.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Este încă una dintre activitățile de acest gen pe care edilul le are cu oamenii din oraș.

La începutul întâlnirii, edilul le-a vorbit celor prezenți despre blocurile ce vor beneficia de reabilitare termică.

Le-a reamintit și că repartitoarele nu sunt obligatorii, dar și că nu se va scumpi prețul căldurii.

 

Exclusiv. Ce se întâmplă la Fortuna! Toți șoferii trebuie să știe

Iar în cadrul întâlnirii a spus și că parcarea din spatele Fortuna, din centrul orașului, va fi cu plată, de la 1 ianuarie 2024.

Din câte se pare, locatarii din zonă ar urma să beneficieze de o anumită reducere.

Cel mai probabil această schimbare va trece prin Consiliul Local Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Bogdan spune:

    Este normal ca toată lumea sa plătească în toate parcările din Pitești dar mai ales sa se si controleze plata pentru ocuparea locurilor de parcare …cel puțin asa se va mai reduce aglomerația din oraș !

  • Andrei spune:

    Consider ca ar fi normal ca si soferii din Pitesti sa plateasca atunci cind parcheaza pe teritoriul comunelor din jurul orasului pe o raza de 30 km !

  • Ion spune:

    Cu semafoarele a blocat orașul, cu stațiile de autobuz nu mai ai ce zice, cu parcările…. unele cu plata, altele fără….o sa-l voteze șoferii…NICIODATA !!!

  • Viorel spune:

    Cred ca locatarii de la blocurile ce inconjoara curtea interioara fortuna ar trebui sa aiba gratuitate fara a avea fiecare un loc dedicat anume. Trebuie sa aiba acelasi regim ca la parcarile dintre blocuri din oras cum este in Nord , Craiovei, Ceair, Exercitiu, Banat ,
    Grigorescu etc. unde parcarea este la liber in masura in care gasesti loc. Propun ecuson parcare libera pentru o singura masina ce este inregistrata la domiciliu in acele blocuri.

  • Biță Florin spune:

    Rog primăria Pitești să se ocupe urgent de spatiile de parcare din curtea blocului Fortuna deoarece este cel mai mare haos din centrul Piteștiului . Va rog să țineți cont de locatarii din aceasta și să îi respectați dandu-le dreptul la parcare !

  • Biță Florin spune:

    Rog primăria Pitești să se ocupe urgent de spatiile de parcare din curtea blocului Fortuna deoarece este cel mai mare haos din centrul Piteștiului . Va rog să țineți cont de locatarii din curtea aceasta și să îi respectați dandu-le dreptul la parcare !

  • Biță florin spune:

    Edilul nu vrea să vadă aglomerația din spatele magazinului Fortuna ? Totul este din cauza primăriei Pitești . Locatarii nu beneficiază de locuri de parcare și nu au unde să mai parcheze din cauza patronilor și angajaților din complexul Fortuna. Deoarece spatiile de aici sunt netaxabile !Bit

  • Cosma Cătălin spune:

    Ar trebui găsită o soluție pentru riverani, bariere cu cartelă, chiar este un calvar găsirea unui loc de parcare ziua! Nu cred că nu se poate găsi o soluție în parcarea interioară de la Fortuna!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3