EcoMoto 930×122

elevi

elevi_scoala

EXCLUSIV! ELEVII DIN ARGEȘ, REZULTATE CATASTROFALE LA MATEMATICĂ!

În perioada 18-20 februarie în toată ţara s-a desfăşurat o simulare a Evaluării Naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a. Rezultatele finale sunt gata.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Județul Argeș s-a clasat la general pe locul 14, cu un procent de promovare a examenelor de 68,9%. Am stat bine la examenul de limbă română, în cazul căruia procentul de promovare s-a ridicat la 68,9% (locul 7 la nivel naţional). În schimb, rezultatele la matematică au fost „de groază”: doar 33,3% dintre elevii argeşeni au promovat. Chiar şi aşa, la matematică Argeşul a ocupat locul 4 pe țară (cel mai bine au stat prahovenii, cu un grad de promovare de 34,4%).

Cele mai bune rezultate din ţară la general au fost înregistrate în Bucureşti, acolo unde au promovat 64,21% dintre elevi. La polul opus, cele mai proaste rezultate le-a avut Călăraşiul, cu un procent de promovare de doar 34,17%. Călărăşenii au stat cel mai prost şi la matematică, având un grad de promovare de numai 17%!

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90