930×122 CAPRA 5

casa

EXCLUSIV! CONSILIERUL JUDEȚEAN PDL DORIN VOICU ȘI-A CUMPĂRAT UN ADEVĂRAT PALAT!

La fel ca și ceilalţi consilieri judeţeni, democrat-liberalul Dorin Voicu, fost președinte al PDL Pitești, a depus noua declaraţie de avere.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

Potrivit documentului, familia Voicu și-a cumpărat în acest an un adevărat palat! În declarația sa de avere apare o casă de locuit în localitatea Radomirești, din județul Olt, care are 1.534 de mp! Un calcul simplu arată că suprafaţa este echivalentă cu aceea a nu mai puţin de 25 de apartamente de 60 de mp fiecare! Casa este pe numele soției, Angela Voicu, și al unui anume Florentin Hritcu, în cote egale. Soții Voicu mai au un apartament în Pitești, de peste 78 de mp, achiziționat în anul 2009.

Dorin Voicu a precizat că are un venit lunar de aproape 5.000 de lei de la o firmă, declarând şi acțiuni la Transelectrica, Nuclearelectrica și Romgaz. De altfel, pe vremea guvernării PDL, Voicu a fost director în Transelectrica. Amintim că actualul consilier județean a ocupat în trecut și funcția de consilier municipal în Pitești.

Citiți și: Argeș. Incendiu puternic la o casă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3