SMART KIDS 930X122

cristian gentea

Exclusiv. Gentea: „Sunt șocat! Nu mă așteptam”

Declarațiile liderilor PSD Argeș cu privire la moartea senatorului social-democrat, Șerban Constantin Valeca.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Un redactor ePitești.ro a luat legătura cu primarul municipiul Pitești, președinte executiv PSD Argeș – Cristian Gentea, cu privire la moartea fulgerătoare a fostului președinte PSD Argeș – Șerban Valeca.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

„Știam că este bolnav. Mi-a povestit doar că urma un tratament. La un moment dat mi-a spus că îi face foarte bine (n.r. tratamentul).

Nu am mai vorbit în ultimul timp cu dumnealui. Boala de care suferea e necruțătoare. Din păcate, uite că s-a ajuns la așa ceva.

A fost un om deosebit. Mi-a fost șef. Am colaborat tot timpul foarte bine cu dumnealui și la rândul meu am încercat să-l ajut cât am putut.

E o mare pierdere și pentru cercetarea în domeniul nuclear. Sunt șocat! În dimineața asta am aflat. Nu mă așteptam!”, a declarat edilul Cristian Gentea în exclusivitate pentru ePitești.

Foto articol 1: Adevărul

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ioan Popa spune:

    Mare pierdere pentru comunitatea științifică în domeniul nuclear.Dumnezeu să-l odihnească in pace!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90