Donaris 930 x 122

accident mortal

Exclusiv. Imagini terifiante de la locul dezastrului: lumânări și rămășițe din bolidul Mercedes, pe drum

Exclusiv. Imagini terifiante de la locul dezastrului: lumânări și piese din bolidul Mercedes pe drum

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Acum, în localitatea Dobrești, pe DJ702, în locul în care un sportiv de performanță și-a pierdut viața în fiarele unui bolid de sute de mii de euro, se află un altar de lumânări aprinse. Subiectul pe larg, AICI – Sportiv de performanța, mort la 19 ani într-un bolid Mercedes AMG cu 640 de cai

Citiți și: Tânăr de 19 ani mort după un impact frontal devastator între un autoturism și o dubă!

Puștiul avea doar 19 ani, era din Priboieni și visa să devină polițist. Acesta își depusese dosarul la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina. Subiectul pe larg, AICI – Destin frânt! Puștiul de 19 ani, mort în accidentul înfiorător, era viitor polițist!

Băiatul era pasager în Mercedesul care s-a făcut zob marți seara, într-un accident teribil. Subiectul pe larg, AICI – Bolid Mercedes, praf! Puști de 19 ani, mort! Șoferul este în stare gravă!

La volan se afla tot un tânăr, de 28 de ani, fost polițist, care acum ar fi în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Subiectul pe larg, AICI – Breaking NEWS! Unde se află logodnicul milionarei care a provocat accidentul și care este starea lui

Bolidul în care cei doi tineri se aflau a intrat în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în cele din urmă într-un șanț.

În urma impactului devastator, pentru tânărul de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate minute în șir, medicii au declarat decesul acestuia.

Oamenii legii au stabilit că mașina avea direcția de deplasare spre Topoloveni.

Acum, locul accidentului arată ca după un bombardament. Resturi din Mercedesul AMG GT S de 640 de cai putere au fost împrăștiate pe marginea drumului.

Părți din motor zac și acum aruncate pe jos.

La câțiva metri de locul tragediei se află și o troiță din lemn.

Important de precizat este faptul că accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, într-un câmp. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

În urma tragediei, au ieșit la iveală detalii și despre bărbatul care se afla la volanul Mercedesului de 150.000 de euro.

Acesta ar fi logodnicul unei milionare din Elveția, care deține o companie specializată în închirierea de apartamente în întreaga lume. Subiectul pe larg, AICI – Șoferul super-mașinii din accident ar fi logodnicul unei renumite bogătașe!

Bărbatul se află acum în stare gravă, dar stabilă. Astăzi ar fi trecut deja printr-o operație.

Imaginile video sunt năucitoare, te lasă efectiv fără cuvinte. La locul tragediei încă se simțea miros puternic de cauciuc ars și benzină.

Iată, din păcate unde pot duce, cel mai probabil, viteza și teribilismul tinereții:

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe puștiul de 19 ani mort, pasager în mașina super luxoasă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3