NOR CURIER 930X122

kaufland pitești

Exclusiv. Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland din Pitești

Exclusiv. Pitești: Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor (la fosta Autobază) și pe bulervardul Nicolae Bălcescu, vis-avis de BIG, ar fi trebuit să fie construite două magazine Kaufland.

Spunem „ar fi trebuit” fiindcă, potrivit informațiilor ePitești, cele două proiecte ar fi blocate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Kaufland în Prundu

Pentru Kaufland-ul din Prundu, proiectul prevedea că magazinul ar fi trebuit să aibă un regim de înălțime parter înalt + etaj parţial. Ar fi urmat să fie construit pe un teren în suprafață de 20.369 m.p.

Conform propunerii orientative de amenajare, se va realiza un număr minim de 278 locuri de parcare, respectiv 231 de locuri de parcare ce deservesc hipermarket-ul propus şi 47 de locuri de parcare publice, pe latura dinspre aleea Petru Poni, asigurate pentru folosința locatarilor blocurilor B10, B11 si B12” – sunt date pe care ePitești vi le-a prezentat la începutul acestui an.

Exclusiv. Pitești: Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland!

Informații suplimentare pe marginea subiectului, AICI – Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

În prezent, pe terenul în cauză bate vântul.

Nici urmă de muncitori, utilaje sau vreun alt indiciu care să ne ducă cu gândul, cât de puțin, că ar putea fi amenajat ceva acolo în viitorul apropiat.

Iată imagini surprinse de ePitești în zonă în urmă cu o săptămână.

 

Kaufland în Nord

În ceea ce privește Kaufland-ul din zona de Nord a orașului, situația stă diferit. Concret, acesta ar trebui sau ar fi trebuit să facă parte dintr-un proiect mai amplu.

Mai exact, așa cum ePitești v-a prezentat în exclusivitate încă de anul trecut, pe bulevardul Nicolae Bălcescu există un proiect privind amenajarea unui complex comercial.

Parte a acestui complex ar fi urmat să fie și un Kaufland. AICI, informații suplimentare.

Deocamdată, nici aici nu sunt semne clare care să arate demararea proiectului.

Exclusiv. Pitești: Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland!

Pentru a afla în ce stadiu se află proiectele celor două magazine Kaufland, ePitești a luat legătura cu reprezentanții retailerului.

„Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de activitatea companiei Kaufland.

Am verificat cu reprezentanții companiei și, din păcate, în acest moment, nu pot oferi informații cu privire la stadiul proiectelor din Pitești, a transmis, în exclusivitate pentru publicația noastră Andreea Ganea, PR manafer al firmei care se ocupă de comunicarea Kaufland.

Exclusiv. Pitești: Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland!

Dacă în ceea ce privește proiectul Kaufland Prundu, lucrurile sunt mai clare – în sensul că este mai mult ca sigur ca în viitorul apropiat să nu apară acolo un astfel de magazin, pentru cel din Nord, situația este puțin diferită.

Nu este exclus ca, în cazul în care viitorul complex comercial să se dezvolte, reprezentanții acestuia să înlocuiască Kaufland-ul cu magazinul unui alt retailer.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Marius spune:

    Cred că este vorba de magazin Auchan in Nord. Cel de-al treilea din Pitești.

  • Dolly spune:

    nu vi se pare că Sint prea multe Super-Market in Pitești . ???? cred că ajung citevsint ,mai ales că acum se face și acel super-mall la fosta Textila-Sud…

  • Florin spune:

    Tovarășu’ Mânzilă de la CJ Argeș, pesedist de culoare politică și traseist politic , are buzunarul larg împreună cu viermii PNL și PSD din Pitești.
    Plus primăria !
    OPRIȚI-VĂ, borfașilor !
    Populația Piteștiului trebuie să vă oprească să mai distrugeți orașul ! Nemții să se ducă dreaqu cu magazinele lor spurcate din România!

  • anonim spune:

    Trebuiesc făcute întreprinderi de producție, pentru că de consum sunt deja prea multe. Kaufland-ul din nord este mai gol tot timpul, și asta spune că nu mai trebuie un alt magazin comercial.
    Producția înseamnă dezvoltare, și de asta avem nevoie. Oamenii cu bani să investească în producție.

  • IONELA spune:

    Toată lumea este nemulțumită dar nimeni nu spune adevărul în țara asta , adevărul este ca Justiția nu funcționează, ei au știut unde să umble ca să ne distrugă!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90