930×122 CAPRA 5

Adriana (Eva) Blăjan

Exclusiv. Pitești: Medic revoltat: „Devenim actori de filme X..”

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a montat camere de supraveghere în saloanele de Terapie Intensivă (ATI).

Citiți și: Șansă la viață pentru pacienți! Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean

Această măsură, care ar fi fost luată pentru binele pacienților, mai exact pentru supravegherea acestora, a iscat însă mari nemulțumiri, chiar în rândul personalului medical din această unitate sanitară.

Medicul neurolog Adriana (Eva) Blăjan a criticat public, pe pagina personală de Facebook, această decizie, catalogând-o drept o practică ilegală, care are ca scop intimidarea personalului medical.

Citiți și: Pitești. Criză fără precedent la Urgență! Medicii întreabă: ,,Cât credeți că mai putem?”

MESAJUL ADRIANEI BLĂJAN

„Noutăţi de primăvară la Spitalul de Urgentă !

Montarea camerelor de vederi pentru supravegherea pacienților în saloanele de ATI!

Mi se pare o încălcare gravă o intimității și demnității pacienților aflați în stare critică!

Oricare dintre noi putem fi la un moment dat pacienți….gândiți-vă că putem apărea în orice moment pe FB, dezbrăcați, intubati, sondaţi….

Cum accesarea site-urilor de către hackeri este o practică de rutină în zilele noastre, sa nu va mirați că o să apărem umiliți, batjocoriţi, șantajați cu imagini și clipuri furate de pe site ul spitalului.

Persoane publice, politicieni, șefi de instituții, oameni simpli, devenim actori de filme xxx pentru cei din conducerea Spitalului.

O practică ilegală din punctul meu de vedere! Subliniez! Nu sunt împotriva montării camerelor pe holurile spitalului , la intrarea în saloane , în spatiile comune, așa cum se practică și în alte spitale.

Fac apel ca simplu pacient la cei de la Consiliul Județean, să analizeze cu mare seriozitate acest subiect și să ia cea mai corectă decizie.

Nu vă lăsaţi păcăliți de sloganurile dictatoriale ale celor din conducere, care afirmă că sunt practici în favoare supravegherii pacienților !

Sunt tehnici de intimidare a personalului medical amenințați zilnic de conducere, DSP, audit…

Îndemn pacientii să nu semneze acordul de a fi filmați și înregistrați în timpul manevrelor medicale !”, a scris mediul Adriana (Eva) Blăjan pe Facebook.

 

ePitești.ro a încercat să ia legătura cu medicul Adriana Blăjan, însă aceasta ne-a respins apelul.

De asemenea, publicația noastră a luat legătura și cu managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești, Adriana Molfea, pentru un punct de vedere oficial referitor la această situație.

Declarațiile oficiale vor fi prezentate într-un articol viitor.

Sursă foto: Facebook

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3