New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Citiți și: Pitești. Kaufland-ul cu nr.4 în cartierul tuturor posibilităților! Data inaugurării

,,Noapte albă” la Kaufland Pitești!

Kaufland Craiovei anunță o noapte cu reduceri la produsele din magazin.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Hipermarketul va fi deschis mâine noapte, 24 spre 25 aprilie, de la ora 23.00-03.00, iar clienții vor putea cumpăra diverse produse la un preț mult mai mic.

Reducerea se aplică la casele de marcat și este valabilă doar pentru produsele care nu se află în alte campanii promoționale.

De precizat este că oferta este limitată la cantitatea disponibilă în stoc, astfel încât clienții sunt sfătuiți să ajungă devreme pentru a nu rata ocazia.

Clienții vor putea achiziționa, la preț redus, alimente, produse de curățenie, electrocasnice, produse vestimentare etc.

Reamintim că hypermarketul Kaufland a mai lansat, și în trecut, o astfel de ofertă.

Puhoi de clienți care au auzit de reduceri au făcut cozi interminabile și s-au îmbulzit pentru a beneficia de reduceri.

Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Detalii și imagini, AICI.

Reprezentanții Kaufland nu au confirmat oficial informațiile despre campania „Noaptea albă la Kaufland”.

În încercarea de a obține detalii suplimentare, echipa de la publicația ePitesti a contactat reprezentanții Kaufland.

Cu toate acestea, răspunsul primit nu a fost nici clar, nici concret, lăsând multe întrebări fără răspuns.

Lipsa unei confirmări oficiale ridică numeroase întrebări în rândul consumatorilor, care ar putea fi interesați de detaliile evenimentului.

Aceasta situație subliniază importanța transparenței și comunicării eficiente între companii și publicul lor, mai ales în cazul unor evenimente care pot atrage un număr mare de persoane și pot avea impact asupra programului obișnuit al magazinelor.

Pe măsură ce situația rămâne neclară, publicația ePitesti continuă să urmărească acest subiect și să solicite informații suplimentare pentru a putea oferi cititorilor săi o imagine completă și actualizată a evenimentului „Noaptea albă la Kaufland”.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cornel spune:

    Mare atenție, reducerile se aplica produselor care nu se afla în alte campanii promoționale. Ori astăzi 24.04.24 la o vizita în magazinul care urmează sa găzduiască noaptea reducerilor, o mulțime de produse aveau reduceri de 10-15-20%, deci nu vor mai beneficia de reducerile aferente campaniei. Pare a fi o țeapa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90