New Profesional Consult 930 x 122

craiovei

ÎMBULZEALĂ! PUHOI DE LUME NOAPTEA TRECUTĂ ÎN KAUFLAND PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

Noaptea trecută a fost declarată „noapte albă” la Kaufland Pitești. Între orele 23 și 3 cele două magazine Kaufland din oraș (din cartierele Craiovei și Nord) au avut reduceri de prețuri de până la 50%, în special la fructe şi legume.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Auzind de noaptea reducerilor, puhoi de clienți au făcut coadă la intrarea în hipermarketurile Kaufland, așteptând debutul perioadei cu prețuri mici. Ca de obicei în astfel de situații, oamenii mai că s-au călcat în picioare. În urma trecerii lor, dezastru: fructe și legume aruncate pe jos și strivite. Datul din coate și îmbulzeala au fost mai ales pentru portocale, care au putut fi cumpărate cu doar 1,39 de lei/kg, pentru banane – 3,5 lei/kg, pentru morcovi – 0,89 de lei/kg şi pentru varză – 0,69 de lei/kg. Pentru păstrarea ordinii la fața locului au fost jandarmi. De asemenea, pentru orice eventualitate, pe parcursul orelor de promoție în parcarea hipermarketului, plină de autoturisme, au staționat o ambulanță și o mașină de pompieri.

Se pare că retailerul Kaufland a organizat această noapte a reducerilor de prețuri din motive concurențiale: pentru a încerca să contracareze deschiderea astăzi în Pitești a hipermarketului Auchan în locul defunctului Real, din cartierul Găvana.

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Rzb [B.D.S. Hooligans] spune:

    Mi-e rusine de populatia acestei tari!
    Cand oamenii aud de reduceri…fie ca le trebuie fie ca nu, ei trebuie sa vina sa se calce in picioare prin magazine!
    Cea mai de cacao mentalitate din intreaga lume aici se gaseste!

    • Rzb [B.D.S. Hooligans] spune:

      Dar cea mai mare vina o are conducerea tarii…de acolo pleaca saracia. Probabil daca n-ar fi saracie in tara nu am mai trece prin astfel de momente…

  • mirela spune:

    Buna… saracii oameni este rindul mult mai rau ca pe timpul lui Ceausescu…

    • flopit spune:

      Nu stiu ce varsta ai, dar pe vremea lui Ceausescu nu a murit nimeni de foame!!!!!.Cine stie, cunoaste!!!

  • flopit spune:

    Pentru cativa lei reducere sa stai sa te calci in picioare denota faptul ca inca traim in epoca de piatra. Educatia multora lasa de dorit. Cred ca multi din asa zisii clienti ii gasesti a doua zi in piata cu marfa la vanzare pe taraba.Evaziunea asta inca este in floare si se pare ca nimeni nu se sesizeaza.Caq si faptul ca zilnic vezi pe unii la casa cu cosul doldora de marfa si cu cate 60-70 dac nu mai multe tichete de masa-asta este evaziune pe fata-99% dintre ei au magazine si buticuri.Ar trebui schimbat sistemul de bonuri de masa-sa fie electronic, ca intr-o tara civilizata.Pentru consumul propriu hai sa fim seriosi-cat sa cumperi si sa mananci(mai ales alimente)-probabil acesti oameni sunt inzestrati de la natura cu un apetit atat de mare incat Obelix ar intra in pamant de rusine:))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90