Kaia 930 x 120

craiovei

ÎMBULZEALĂ! PUHOI DE LUME NOAPTEA TRECUTĂ ÎN KAUFLAND PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

Noaptea trecută a fost declarată „noapte albă” la Kaufland Pitești. Între orele 23 și 3 cele două magazine Kaufland din oraș (din cartierele Craiovei și Nord) au avut reduceri de prețuri de până la 50%, în special la fructe şi legume.

Citiți și: Pitești. Un magazin surprinzător se va deschide în Centru. Este renumit în toată lumea

Auzind de noaptea reducerilor, puhoi de clienți au făcut coadă la intrarea în hipermarketurile Kaufland, așteptând debutul perioadei cu prețuri mici. Ca de obicei în astfel de situații, oamenii mai că s-au călcat în picioare. În urma trecerii lor, dezastru: fructe și legume aruncate pe jos și strivite. Datul din coate și îmbulzeala au fost mai ales pentru portocale, care au putut fi cumpărate cu doar 1,39 de lei/kg, pentru banane – 3,5 lei/kg, pentru morcovi – 0,89 de lei/kg şi pentru varză – 0,69 de lei/kg. Pentru păstrarea ordinii la fața locului au fost jandarmi. De asemenea, pentru orice eventualitate, pe parcursul orelor de promoție în parcarea hipermarketului, plină de autoturisme, au staționat o ambulanță și o mașină de pompieri.

Se pare că retailerul Kaufland a organizat această noapte a reducerilor de prețuri din motive concurențiale: pentru a încerca să contracareze deschiderea astăzi în Pitești a hipermarketului Auchan în locul defunctului Real, din cartierul Găvana.

Citiți și: Dramă în Pitești, acum: Cum a murit la doar 47 de ani, lângă Lidl!

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3