930×122 CAPRA 5

mașină distrusă

Exclusiv/Pitești: Polițiștii au luat pe sus un bărbat care a distrus o mașină cu un topor

Exclusiv/Pitești: Polițiștii au luat pe sus un bărbat care a distrus o mașină cu un topor

Citiți și: Poliția face angajări! Recrutare extinsă!

Update 2 – 17 iulie, 16.20

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru luarea unei măsuri preventive:

Citiți și: Exclusiv: Bătaie în fața Colegiului „Brătianu” din Pitești, azi-noapte!

,,Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările cu privire la bărbatul care a provocat distrugeri unui autoturism și s-a manifestat agresiv în prezența polițiștilor, în ziua de 16 iulie a.c..

Ca urmare a verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiounilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și dristrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, două persoane au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În noaptea de 16 spre 17 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Update 1 – 16 iulie, ora 15.55

Poliția vine cu precizări oficiale după ce publicația noastră a oferit, în exclusivitate, informații cu privire la incidentul ce a avut loc în Prundu.

Iată ce transmit autoritățile:

,,În ziua de 16 iulie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au acționat ca urmare a faptului că, în timpul unor activități desfășurate la un imobil de pe str. Bănănăi, un bărbat s-a manifestat agresiv, provocând distrugeri la un autoturism, folosind un topor.

Polițiștii, care se aflau la un imobil apropiat față de locul în care bărbatul agresiv se manifesta, l-au somat pe cel în cauză să înceteze comportamentul agresiv, aspect pe care persoana în cauză nu l-a făcut.

La fața locului au fost direcționate și alte echipaje, pentru sprijin, iar polițiștii au utilizat forța, bărbatul agresiv fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

În urma intervenției nu au rezultat alte pagube materiale în afara celor provocate anterior de către persoana în cauză. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment verificările sunt în curs, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

Știre inițială

Incident șocant în cartierul Prundu din Pitești, cu puțin timp în urmă!

Un bărbat cu un comportament agresiv a fost surprins în timp ce distrugea un autoturism folosindu-se de un topor.

Scena a atras rapid atenția trecătorilor și a autorităților.

Exclusiv/Pitești: Polițiștii au luat pe sus un bărbat care a distrus o mașină cu un topor

Potrivit surselor noastre, individul ar fi continuat să se manifeste agresiv chiar și în prezența polițiștilor, care erau în apropierea zonei pentru a interveni la un alt eveniment.

Având în vedere că bărbatul nu s-a supus somațiilor polițiștilor, agenții s-au văzut nevoiți să folosească forța pentru a-l imobiliza pe individ.

Din fericire, în urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană.

Bărbatul a fost imobilizat de agenți și condus la sediul poliției pentru cercetări.

Autoritățile urmează să stabilească motivele care au stat la baza comportamentului său agresiv și să ia măsurile legale corespunzătoare.

Foto: Descriptiv

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90