NOR CURIER 930X122

erou

EXCLUSIV: POLIȚIST LOCAL, EROUL ZILEI ÎN PITEȘTI

Exclusiv: Polițist local, eroul zilei în Pitești. Narcis Dulică (foto), șeful Biroului de Ordine Publică al Poliției Locale Pitești, a salvat astăzi viața unui bărbat.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

În jurul orei 12:30, polițistul local, care se afla în timpul său liber și se plimba cu soția, a văzut în zona unui loc de joacă din cartierul Exercițiu un bărbat întins pe iarbă, în stare de semiinconștiență.

Imediat, polițistul local i-a acordat primul ajutor bărbatului (în vârstă de 71 de ani), făcându-i respirație gură la gură, reușind astfel să-l țină în viață până la sosirea la fața locului a echipajului SMURD a cărui intervenție a solicitat-o.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Ulterior, bătrânul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, pentru diagnosticare și tratament medical. Nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Narcis Dulică are 42 de ani și locuiește în Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90