930×122 CAPRA 5

dacia

sindicalisti_protest

EXCLUSIV! PROTEST PE PLATFORMA DACIA!

În această dimineaţă pe platforma Dacia din orașul Mioveni a avut loc un protest spontan.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Mai mulţi muncitori de la firma Johnson Controls de pe platforma Dacia (firmă care produce componente pentru uzina de automobile) au organizat un protest spontan. Oamenii şi-au exprimat astfel nemulţumirea cu privire la condiţiile de lucru, la normare şi la comportamentul unora dintre şefi.

La faţa locului a fost prezent şi liderul sindical Ion Iordache, de la Automobile Dacia, iar situaţia a fost detensionată. În perioada următoare vor avea loc discuţii între reprezentanţii sindicatului şi cei ai patronatului pentru a se găsi soluţii de îmbunătăţire a situaţiei. „Oamenii au protestat deoarece muncesc în condiţii grele. O să discutăm cu cei din patronat pentru a se lua în calcul normarea muncii în condiţii mai bune, dar şi comportamentul unora dintre conducători. Sperăm ca situaţia să se rezolve.”, ne-a declarat Ion Iordache. În ceea ce priveşte negocierile pentru contractul colectiv de muncă aferent anului 2014 de la uzina Dacia, Iordache ne-a precizat că discuţiile decurg normal, conform calendarului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90