New Profesional Consult 930 x 122

echipaj

Explozie, azi, în Argeș. Au apărut imagini!

Explozie, azi, în Argeș. Au apărut imagini!

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a desfăşurat astăzi, într-un poligon amenajat din localitatea Suseni, o şedinţă de distrugere a muniţiilor rămase neexplodate, descoperite pe raza județului Argeș.

Pe tot parcursul misiunii, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul de Pompieri Bradu au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor și posibila intervenție medicală pe timpul misiunii.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

Nu au fost probleme, la fața locului fiind prezent și un echipaj de poliție, care a asigurat restricționarea traficului în zonă și siguranța în poligon.

De la începutul anului, personalul specializat în misiuni de asanare pirotehnică a inspectoratului a fost solicitat să intervină în cazul a patru misiuni de ridicare a muniției descoperită pe teritoriul județului Argeș. Este vorba despre grenade, proiectile, o bombă de aruncător și cartușe.

Pirotehnicienii argeșeni reamintesc cetăţenilor că aceste elemente sunt foarte periculoase. Astfel, persoanele care găsesc elemente de muniție neexplodate, au obligația de a apela numărul unic de urgență 112, pentru anunțarea evenimentului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3