NOR CURIER 930X122

explozie

EXPLOZIE LA O CASĂ DIN MĂLURENI, FEMEIE RĂNITĂ

Explozie la o casă din Mălureni, femeie rănită. O explozie s-a produs azi dimineață, în jurul orei 9, la o casă din satul Toplița al comunei argeșene Mălureni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Explozia a avut loc la boilerul amplasat în baia locuinței, ne informează Poliția. Butelia care alimenta boilerul era închisă, conform sursei citate.

Deflagrația nu a fost urmată de incendiu, însă proprietara casei, o femeie de 69 de ani, a fost rănită. A suferit arsuri de gradul 1 pe mâini și picioare și un traumatism la coloana lombară (pe aproximativ 18% din suprafața corpului), fiind transportată, conștientă, la spital, ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind declanșată o anchetă „pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3