930×122 CAPRA 5

apa canal

Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Citiți și: Inovație în Pitești. Descoperirea care schimbă tot în oraș

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din comuna Uda că alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă.

Vor fi afectați locuitorii satelor Uda și Cotu, pe data de 2 aprilie, între orele 9-17.

Citiți și: Avertisment clar de la Apă Canal!

Sistarea furnizării apei este necesară pentru efectuarea unor lucrări de spălare şi igienizare a rezervoarelor de înmagazinare a apei din satele menționate.

Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

,,Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, transmite Apă Canal.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți suna la – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro.

Clienții sunt îndrumați să acceseze secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90