930 x122 grota rece

apa canal

FACEȚI-VĂ REZERVE! SOCIETATEA APĂ CANAL ANUNȚĂ

Luni, 13 august 2018, în intervalul orar 8-14, societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va sista furnizarea apei potabile pe străzile Smeurei și Mărășești din municipiul Pitești.

Citiți și: Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Societatea informează că oprirea este necesară pentru extinderea conductei de apă pe strada Smeurei, la numerele 3A, 4 și 4 bis.

”Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii.”, transmite Apă Canal.

Citiți și: Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti mai anunţă că astăzi, 10 august 2018, până la ora 21, furnizarea apei potabile este întreruptă în comunele Moşoaia şi Poiana Lacului.

Conform sursei citate, cauza o reprezintă o avarie apărută la Staţia de Pompare Trivale (Cotmeana) a SC Administrare şi Exploatare a Patrimoniului şi Serviciilor de Utilităţi Publice Argeş SA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3