Donaris 930 x 122

hidroelectrica

    Facturi mai mari la energie. Ce spune Hidroelectrica

    Hidroelectrica îi anunță pe clienți că nu mărește prețul energiei active pentru consumatorul final, ci doar se majorează tarifele de distribuție.

    Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

    Hidroelectrica nu mărește prețul energiei active pentru consumatorul final, acesta rămânând cel din oferta curentă, respectiv 0,28lei/kWh pentru clienții casnici (valabil pentru un an de la data semnării contractului).

    Creșterile de tarif sunt rezultatul modificării tarifelor de distribuție începând cu 1 aprilie 2023.”, transmite compania.

    Citiți și: Factură după factură pentru clienții Hidroelectrica

    Mesajul companiei vine după ce în spațiul public au apărut informații care arată că facturile românilor vor fi majorate de la 1 aprilie.

    Legea 357/2022 a stabilit explicit că începând cu 1 aprilie 2023 se vor majora tarifele de transport și distribuție gaze și energie electrică. Chiar dacă oficial se prezintă că această acțiune, nu va afecta consumatorii, în realitate vor exista creșteri de prețuri pentru unii consumatori, precizează Asociația Energia Inteligentă (AEI).

    În același timp, AEI a publicat o analiză prin care arată cum crește prețul energiei electrice pentru consumatorii Hidroelectrica. Vezi analiza AICI

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90