930 x122 grota rece

craciun

FEERIE ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI! PIAȚA PRIMĂRIEI, ARHIPLINĂ!

În această seară a avut loc ceremonia de aprindere în Pitești a sistemului de iluminat public de sărbători, Piaţa Primăriei fiind plină ochi.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

Mii de oameni au asistat mai întâi la retragerea cu torţe a militarilor Garnizoanei Piteşti, pe traseul Piaţa „Vasile Milea”-Piaţa Primăriei, o acţiune devenită deja tradiţională şi care are mare priză la public. Mult mai nerăbdători au fost, însă, piteştenii să vadă ce au pregătit autorităţile din punct de vedere al iluminatului public. Şi nu au regretat drumul făcut până la Primărie şi frigul îndurat!

Momentul aprinderii instalaţiilor de iluminat şi a bradului de Crăciun a fost întâmpinat cu urale şi aplauze de asistenţa încântată. Centrul arată ca în basme, iar instalaţiile alese pentru anul în curs par a fi pe gustul oamenilor. Plase de lumini, arcade cu cetină de brazi, figurine specifice sezonului rece și fântâna muzicală arteziană împodobită cu ţurţuri uriaşi de gheaţă – toate acestea dau senzaţia de feerie.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

Este primul an, însă, în care luminile de sărbători nu sunt aprinse de primarul Tudor Pendiuc, ci sub coordonarea viceprimarului Cornel Ionică. Tudor Pendiuc se află în arest la domiciliu în dosarul de corupție privind transportul public de călători din municipiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90