NOR CURIER 930X122

bataie

FEMEIE REȚINUTĂ DUPĂ CE A BĂTUT O PITEȘTEANCĂ ÎN TRIVALE

Femeie reținută după ce a bătut o piteșteancă în Trivale. O femeie de 62 de ani, din Pitești, a ajuns ieri în arestul Poliției pentru 24 de ore, fiind reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, după ce a bătut și a amenințat o altă piteșteancă, de 41 de ani.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Incidentul a avut loc pe 16 octombrie, în cartierul piteștean Trivale. Agresoarea intenționa să cumpere o casă la țară de la victimă. Cele două au făcut un precontract de vânzare-cumpărare, una dintre clauze fiind aceea că piteșteanca de 62 de ani trebuie să achite un avans de 8.000 de euro pentru imobilul respectiv.

De asemenea, în baza precontractului, viitoarea proprietară trebuia să achite restul de sumă până la o dată stabilită. În caz contrar, pe lângă avansul de 8.000 de euro, ar fi trebuit să îi mai dea piteștencei de 41 de ani, femeia care vindea casa, încă 8.000 de euro, potrivit actului semnat de cele două femei.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Agresoarea nu a achitat întreaga sumă pentru casă până la data precizată în precontract. În schimb, a vrut să îi fie restituit avansul de 8.000 de euro. Prin urmare, a bătut-o pe femeia de la care intenționa să cumpere casa, cerându-i avansul și amenințând-o. Victima era însoțită de copilul ei în momentul agresiunii, fapt pentru care nu s-ar fi putut apăra.

După ce a fost agresată, piteșteanca de 41 de ani și-a făcut investigații, fiindu-i eliberat un certificat medico-legal. A depus plângere, însă agresoarea nu s-a prezentat la sediul Poliției, autoritățile aducând-o, ieri, cu mandat la audieri.

Femeia de 62 de ani ar fi fost agresivă și cu polițiștii. Rămâne de văzut dacă va fi deschis un dosar penal pentru ultraj. Deocamdată, femeia este anchetată pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe și va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90