Donaris 930 x 122

isu argeș

FENOMENE PARANORMALE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN PITEŞTI. A ARS UN TV DEFECT ŞI CARE NU ERA ÎN PRIZĂ

UPDATE: Pompierii ISU au stabilit că sursa reală a problemei era televizorul, găsit ars la sosirea echipajelor. Cel mai probabil, proprietarul a încercat să vadă dacă acel aparat mai funcţionează şi, cum acesta era deja defect, s-a produs evenimentul. Nu au existat victime. „S-au efectuat măsurători în interiorul locuinței cu ajutorul aparaturii din dotarea CBRN.  În urma verificării nu au fost semnalate alte tipuri de gaz. La faţa locului au asigurat măsurile de protecție și stingere a incendiilor, sosind în sprijin și un echipaj din cadrul Distrigaz”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Zile de foc în Piteşti şi Mioveni. Se dă alarma pentru un exerciţiu militar de amploare

Sesizare demnă de Dosarele X pe strada Carpenului din Piteşti, de acolo de unde cineva a sunat la 112 spunând că se petrec lucruri inexplicabile în locuinţă. Mai precis, apelantul a anunţat iniţial că se simte un miros ciudat în casă, apoi a precizat că sunt obiecte şi haine (blugi) care au luat foc în curier fără să fie o sursă de flacără în apropiere.

Pompierii au tratat cât se poate de serios sesizarea şi s-au deplasat de urgenţă la apartamentul cu pricina.

Citiți și: Video: Pompierii, la Brătianu!

A sosit inclusiv autospeciala CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear), pentru a detecta eventuale radiaţii sau reacţii chimice.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au realizat că misiunea nu este chiar una simplă. Au identificat miros de televizor ars, asta deşi televizorul nu funcţionează şi ar fi fost scos din priză permanent. Într-o altă încăpere este mult fum.

Investigaţia este în desfăşurare, la blocul E11 de pe strada Carpenului.

Ştire în curs de actualizare

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441