EcoMoto 930×122

aviz

FIRMA CARE LUCREAZĂ ÎN PITEȘTI PENTRU RCS&RDS, AMENDĂ DUPĂ AMENDĂ

Firma care lucrează în Pitești pentru RCS&RDS, amendă după amendă. SC John Sociedad SRL, din județul Satu Mare (cu punct de lucru și în comuna argeșeană Călinești), firmă care lucrează pentru RCS&RDS pentru introducerea rețelelor subterane de fibră optică, a fost din nou amendată de Biroul Rutier Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

De această dată pentru că desfășura, ieri, lucrări pe strada Calea București ”fără a deține avizul Poliției Rutiere”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Reprezentantul societății a primit o amendă de 3.045 de lei. Firma a achitat amenda și, ulterior, tot în cursul zilei de ieri, a obținut avizul Poliției Rutiere.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Este a doua amendă primită de John Sociedad de la polițiștii rutieri piteșteni. În luna martie a acestui an firma a primit o amendă de peste 7.000 de lei pentru că nu a semnalizat corespunzător lucrări făcute în cartierul piteștean Găvana. (Foto: Arhivă, lucrări în Pitești pentru RCS&RDS)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90