930×122 CAPRA 5

flagrant

FLAGRANT! BĂRBAȚI REȚINUȚI

Flagrant! Bărbați reținuți. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș și ai Formațiunii Investigații Criminale Mioveni, cu sprijinul Brigăzilor Operațiuni Speciale Pitești și Alba Iulia și al Serviciului Investigații Criminale Hunedoara, au identificat patru bărbați (de 19, 27 și 40 de ani, toți din municipiul Vulcan, și, respectiv, de 31 de ani, din orașul Lupeni, județul Hunedoara), bănuiți de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, cei patru au fost prinși în flagrant de polițiști în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2017 în timp ce încercau să fure dintr-o societate comercială din comuna hunedoreană Baru.

Ulterior, conform sursei citate, anchetatorii au stabilit că în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2017 cei patru ar fi furat țigări în orașul argeșean Mioveni, iar mai apoi, în noaptea de 28 spre 29 septembrie, și în comuna Hidișelu de Sus, din județul Bihor. Valoarea țigărilor furate este de circa 31.000 de lei, precizează Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90