EcoMoto 930×122

bcco pitești

FLAGRANT, FOCURI DE ARMĂ. POLIȚISTĂ DIN PITEȘTI, LOVITĂ DE TRAFICANȚI

Aseară, în comuna Jilava din județul Ilfov, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au prins în flagrant delict un bucureștean de 23 de ani în timp ce ar fi încercat să vândă 500 de grame de cannabis.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În tranzacție, potrivit Poliției Române, au mai fost implicate alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, din București și Ilfov.

În timpul acțiunii de prindere în flagrant delict, pentru a scăpa, unul dintre cei vizați, un bărbat de 21 de ani din Jilava, ar fi lovit intenționat cu un autoturism un autovehicul staționat, care a acroșat o polițistă de la B.C.C.O. Pitești aflată în dispozitivul de prindere. Polițista nu a fost rănită grav și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

„Pentru imobilizarea autoturismului, a fost folosit armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, fiind trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și către autovehiculul vizat. Cel în cauză nu a fost rănit.

Totodată, un alt bărbat, de 22 de ani, din București, bănuit de implicare în activitatea infracțională, ar fi încercat să fugă de anchetatori. Bărbatul nu s-a oprit la somațiile legale ale polițiștilor. Pentru imobilizarea acestuia, după efectuarea somațiilor legale, au fost trase mai multe focuri de armă de avertisment în plan vertical și un foc de armă în direcția lui.

Bărbatul a fost rănit în piciorul drept și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale, neavând leziuni care să îi pună viața în pericol.

În urma acțiunii, au fost ridicate 600 de grame de cannabis.

Două persoane, de 20 și, respectiv, 23 de ani, ambele din București, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc”, transmite Poliția Română. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3