Donaris 930 x 122

bascov

FLAGRANT ÎN BASCOV. PITEȘTEAN ARESTAT

Flagrant în Bascov. Piteștean arestat. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești, au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Permisul de conducere, anulat pentru cei care conduc sub influența drogurilor

Biroul de presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp că bărbatul, de 28 de ani, din Pitești, ar fi încercat să vândă cannabis pe raza comunei Bascov.

„Din cercetări a reieșit că în luna decembrie 2018 cel în cauză ar fi procurat diverse cantitați de cannabis din Spania, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletărie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza județului Argeș.

Citiți și: Piteştean prins în maşina altcuiva

Pentru probarea activităţii infracţionale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, polițiștii au făcut o perchezițe domiciliară în Argeș. În urma percheziției, au fost găsite şi indisponibilizate circa 1 kg de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porționarea și consumul substanțelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism”, potrivit sursei citate, care precizează că flagrantul a avut loc miercuri, 5 decembrie 2018.

Bărbatul a fost dus la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441