New Profesional Consult 930 x 122

complice

REȚINUT DE POLIȚIE PENTRU COMPLICITATE LA ÎNȘELĂCIUNE

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au surprins în flagrant delict un bărbat de 36 de ani din Călărași în timp ce primea 5.000 de euro în numele altei persoane sub pretextul unei intervenții în cursul unui dosar penal şi al asigurării unei soluţii favorabile.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

Partea vătămată a sesizat Poliția despre faptul că a fost contactată telefonic de un bărbat care, recomandându-se ca având o calitate oficială şi autoritate în cadrul unui dosar penal, i-a cerut 20.000 de euro pentru a interveni în cursul anchetei.

Sub îndrumarea şi supravegherea poliţiştilor, partea vătămată a dat curs cererii apelantului.

Citiți și: Țeapă de zile mari! 10 000 € în joc! Scenariu de film în Argeș!

Mai departe, polițiștii piteșteni au organizat în București o acţiune de prindere în flagrant a persoanei desemnate să ridice o parte din suma solicitată. Individul a fost identificat, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Piteşti pentru audieri.

El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru complicitate la înşelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor informaţii neoficiale, partea vătămată s-ar afla sub control judiciar în dosarul în care este judecat şi primarul comunei argeșene Bradu, Florin Frătică. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3