New Profesional Consult 930 x 122

accidentul

FOCURI DE ARMĂ ÎN BASCOV

UPDATE (7 martie): Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

UPDATE: Focuri de armă în Bascov. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, a transmis Poliția Argeș.

Polițiștii piteșteni de la Secția 1 au prins astăzi în flagrant delict un bărbat de 29 de ani, din comuna argeșeană Bascov, bănuit de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, bărbatul ar fi sunat astăzi o femeie de 86 de ani din comuna Bogați, pe care ar fi mințit-o că o rudă de-a ei a fost implicată într-un accident rutier și că are nevoie de 2.500 de lei.

Ulterior, individul ar fi apelat la un taximetrist, cerându-i să preia banii de la femeie. Taximetristul a realizat că ceva nu este în regulă și s-a adresat Poliției.

Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a suspectului: „Bărbatul a fost depistat pe raza localității Valea Ursului (n.r. – sat al comunei Bascov). Pentru imobilizarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime omenești.”, precizează sursa citată.

Banii au fost recuperați și urmează să fie înapoiați femeii păgubite. Cercetările au fost preluate de polițiștii din Topoloveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3