930 x122 grota rece

armă

FOCURI DE ARMĂ. FEMEIE ÎMPUȘCATĂ DE POLIȚIST

Focuri de armă. Femeie împușcată de polițist.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au utilizat armamentul din dotare pentru imobilizarea unui autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulamentar și despre care existau date că ar conduce autoturismul pe drumurile publice aflându-se sub influența alcoolului.

În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, care se aflau în misiune pe raza comunei Bârla, din județul Argeș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 679, din direcția Bârla către Hârsești. Conducătorul auto nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea către comuna Hârsești.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Întrucât existau indicii că bărbatul ar conduce autovehicului sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Aceștia au somat din nou conducătorul auto să oprească prin sistemul de amplificare audio al autospecialei.

După efectuarea somațiilor legale, pentru imobilizarea autovehiculului, unul dintre polițiști a executat două focuri de avertisment în plan vertical și încă patru asupra autoturismului.

Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuințe situată între comunele Bârla și Hârsești.

Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Hârsești, iar conducătorul auto imobilizat.

După imobilizarea conducătorului auto, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o leziune, aparent ușoară.

Aceștia au solicitat intervenția ambulanței și au luat măsuri de prim ajutor până la sosirea acesteia. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Argeș.

Conducătorului auto i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 30 de zile.

Documentele de verificare a modului de intervenție întocmite cu ocazia cercetărilor vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.” transmite Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3