SMART KIDS 930X122

albota

FOCURI DE ARMĂ ÎN ALBOTA. PITEȘTEAN REȚINUT

Un piteștean în vârstă de 41 de ani bănuit de braconaj a fost prins de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și de colegii lor de la Secția Rurală din comuna Albota.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, bărbatul este cercetat pentru braconaj cinegetic. Piteșteanul, Ion Năstase, este suspectat că ar fi braconat ieri doi mistreți aflați pe un fond de vânătoare de stat din Albota.

I s-a făcut dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

”Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, informează sursa citată. (Foto: Arhivă – descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90