Donaris 930 x 122

fermieri

FONDURI DESTINATE FERMIERILOR AFECTAȚI DE SECETĂ

Marți, la finalul întâlnirii de la Cotroceni cu premierul și cu mai mulți miniștri că Guvernul președintele Klaus Iohannis a declarat că fermierii români au mare nevoie să fie susținuți.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

„Știm foarte bine că, pe lângă problemele cauzate de pandemie, fermierii se confruntă cu dificultăți generate încă de seceta prelungită din primăvară.

Pentru a veni în sprijinul lor, lucrăm pe două direcții importante.

Citiți și: Adio subvenții pentru aceste persoane!

Prima, pentru a veni în sprijinul fermierilor, Guvernul a prevăzut la rectificarea bugetară fonduri substanțiale destinate fermierilor afectați de secetă. Știu că aici au circulat tot felul de așa-numite fake news în spațiul public. Deci, încă o dată: Guvernul a prevăzut la rectificare fonduri substanțiale pentru despăgubirile fermierilor afectați de secetă.

A doua linie, la fel de importantă, este pregătirea unor proiecte europene care vin să prevină astfel de situații și, în acest fel, este important de știut că lucrăm foarte intens la elaborarea unor proiecte care vizează irigații, combaterea secetelor, combaterea deșertificărilor – în general, proiecte care vin să îmbunătățească întreg cadrul, să înlesnească munca fermierilor și, în același timp, să avem grijă ca ele să aibă o componentă foarte importantă de protecție a mediului”, a spus președintele.

Foto descriptiv: Agrointel

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3