Donaris 930 x 122

Constanţa

Forțe din Argeș, trimise la intervenție în urgia albă dezlănțuită în Constanța

Forțe din Argeș, trimise la intervenție în urgia albă dezlănțuită în Constanța

Citiți și: Fenomen periculos în Argeș! Amenzile de 100.000 de lei nu îi sperie pe oameni

Doi salvatori cu un camion cu un generator de mare capacitate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș sunt trimise în județul Constanța.

„Ca urmare a avertizărilor generale emise de către Administrația Națională de Meteorologie,  COD ROȘU de intensificări puternice ale vântului, viscol și vizibilitate redusă, în județele Ialomița și Constanța se suplimentează mijloacele de intervenție.

Citiți și: ISU Argeș, sancțiuni dure: ,,Arși” la buzunare cu peste 60.000 €

Forțe din Argeș, trimise la intervenție în urgia albă dezlănțuită în Constanța

În sprijinul ISU Constanța sunt trimise 8 camioane și 8 generatoare de mare capacitate din cadrul ISU Argeș, ISU București-Ilfov, ISU Călărași, ISU Dolj, ISU Giurgiu, ISU Mehedinți, ISU Olt și ISU Teleorman.

Generatoarele ISU permit aprovizionarea temporară a unor localităţi cu energie electrică în cazul în care reţeaua publică cedează din cauza vremii neprielnice”, transmit reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență.

Foto: ISU Constanța

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA