930 x122 grota rece

ipj arges

Forțe noi în Poliția Argeș: 10 polițiste și un polițist

Unsprezece absolvenți ai unităților de învătământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep astăzi, 28 martie, cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Citiți și: Imaginile video ale zilei! Oamenii au fost uimiți de ce au văzut

IPJ Argeș transmite: 

„Astăzi, cele 10 polițiste și un polițist, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi de muncă.

Citiți și: Decăderea unui mare fotbalist! Dodel a consumat cocaină

Tinerii polițiști își vor desfășura activitatea, preponderent în mediul rural, în cadrul structurilor operative, astfel:

– șase în cadrul structurilor de ordine publică, la Secțiile de Poliție Rurală Tigveni și Stâlpeni și Posturile de Poliție Slobozia, Bârla, Izvoru și Băiculești.

– trei în cadrul structurilor de investigații criminale din Poliția Municipiului Câmpulung, Poliția Municipiului Curtea de Argeș și Poliția Orașului Costești.

Dar și în cadrul serviciilor de la sediul inspectoratului:

– unul la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative;

– unul la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Timp de 6 luni, fiecare dintre noii poliţişti se va afla sub îndrumarea unui tutore, un poliţist cu experienţă.

Îi felicităm pentru alegerea de a urma această profesie și le dorim SUCCES ÎN CARIERĂ!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3