NOR CURIER 930X122

antidrog

Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă cu minivacanța de 1 Mai și Paște!

În minivacanța prijeluită de Sf. Andrei și Ziua Națională a României, forțele de ordine vor fi la datorie.

Polițiști, pompieri, jandarmi, dar și reprezentanți ai Centrului Antidrog vor desfășura acțiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

 

„Poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică vor acţiona, zilnic, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, precum şi a celorlalte fapte de natură a aduce atingere normelor de convieţuire socială.

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, zonelor unde se desfășoară diverse manifestări, dar și piețelor, târgurilor și zonelor turistice.

De asemenea, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei, pe drumurile din judeţ vor fi organizate acțiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul de viteză sau care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive”, a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

„Salvatorii argeșeni rămân mobilizați 24 de ore din 24 și în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Zilei Naționale a României, asigurând cetățenii de un răspuns prompt în cazul producerii situațiilor de urgență.

Misiunile pompierilor sunt complexe, pornind de la prevenirea situațiilor de urgență și ajungând la intervenția propriu-zisă în situații limită.

Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Astfel, pe lângă intervenția operativă, inspectoratul nostru a desfășurat și derulează în continuare controale pe linia apărării împotriva incendiilor, prin inspectorii de prevenire, care vor fi prezenți în perioada următoare în zonele turistice și de agrement ale județului, în târgurile tematice, în centrele comerciale și în lăcașurile de cult, pentru a identifica și remedia deficiențele ce pot pune în pericol siguranța cetățenilor și a bunurilor acestora”, precizează Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Și Luiza Ciobănescu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Argeș, informează că: „În perioada minivacanței prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, jandarmii argeșeni vor fi la datorie, având ca misiune principală siguranța cetățenilor și prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta buna desfășurare a evenimentelor organizate în spațiul public”.

Declarațiile complete, dar și toate sfaturile pentru argeșeni, în materialul video de mai jos:

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3