930×122 CAPRA 5

dan diaconescu

Fostă vedetă TV acuzată că s-ar fi iubit cu două gemene minore, contra cost

Update, 7 aprilie, 07:50

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

În noaptea de joi spre vineri, Dan Diaconescu a fost reținut de polițiștii din Constanța.

Fostul patron al OTV este acuzat de act sexual cu minori și folosire a prostituției infantile, notează Stirileprotv.ro.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Surse din anchetă spun că Diaconescu ar fi plătit pentru a avea de mai multe ori relații intime cu două adolescente gemene, minore, și ar fi căutat o fată căreia să-i cumpere virginitatea.

Acesta nu a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu acestea și le-ar fi spus oamenilor legii că le cunoaşte şi că ar fi două tinere de origine ucraineană cu care a schimbat două vorbe, anul trecut în timp ce era într-o vacanţă pe litoral, mai notează sursa citată.

Update, ora 14.46 – Dan Diaconescu, săltat de mascați!

Au apărut primele imagini cu Dan Diaconescu escortat de mascați. Fosta vedetă TV fost ridicată de poliţişti de la domiciliul său din Capitală, el urmând să fie dus la Constanţa pentru audieri.

Știrea inițială, ora 12.57 – Fost mare patron de televiziune, vizitat de mascați!

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost vizitat de mascați astăzi. Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au efectuat percheziții la locuința acestuia, potrivit stiripesurse.ro

La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit.”, arată un comunicat al Poliției, conform sursei citate.

Poliția nu a oferit oficial detalii despre faptele penale pentru care ar fi investigat Dan Diaconescu.

Stiripesurse.ro scrie că acesta ar fi acuzat de relații sexuale cu minore.

Foto descriptiv: 3dots.ro

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90