930×122 CAPRA 5

adrian mutu

Adrian Mutu a decis să-și spună povestea în „Revenirea din infern”

Fotbalistul piteștean Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, și-a lansat de curând cartea autobiografică – „Revenirea din infern”.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

Cu o zi înainte de a juca meciul de retragere a avut loc lansarea cărții, adică pe 11 iunie, Cluj-Napoca.

Autobiografia sa a fost scrisă în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprișan, la propunerea actorului Codin Maticiuc și a fost publicată de editura Bookzone: „Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle.”

Citiți și: Adi Mutu, de urgență la spital! Ce a pățit piteșteanul

„Am greșit, recunosc, vreau să spun povestea mea pentru ca cei tineri să nu cadă în aceeași capcană. E greu să reziști succesului imens dacă nu ai fost pregătit pentru asta! Presiunea este imensă!”, i-a spus Adrian Mutu jurnalistului Cătălin Oprișan atunci când au decis să scrie această carte.

Ce cuprinde cartea „Revenire din infern” 

1. Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.

2. Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt, trăind fiecare emoție la intensitate maximă.

3. Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.

4. O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • tnpoi spune:

    Shălsky la vremea aia își făcuse echipă de clasă mondiala. Al de Makelele, Crespo și Mutulică al nostru. Care însă n-a durat prea mult pentru Jean al nostru. Unde ăia erau fotbaliști pe bune , Mutu nostru a testat pozitiv pentru cocaină (cică). Unu la mană:e greu să fi impostor printre stele, și 2 la mâna, dacă testai pozitiv la începutul anilor 2000, te rugai cu cerul și cu pământul să fie ceva gen cocaină, altfel riscai ani grei de pușcărie la ce operațiuni erau pe vremea aia. Mă rog…Lance Armstrong e liber și acuma, face reclame la ochelari de soare. Și cu Necuvântătorul nostru face încă un trișor scăpat ieftin. Să ne zică măcar cu lux de amănunte cum impregna gagicuțele alea fără să știe una de alta. Măcar cu atât să se aleagă omenirea de pe urma lu Mutu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90