SMART KIDS 930X122

gunoi

FOTO: PĂDUREA TRIVALE, DUPĂ O ZI DE RELAXARE

În primul weekend de relaxare, pădurea Trivale a fost luată cu asalt de piteștenii sătui de izolare.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Sâmbătă, după orele prânzului, cu greu găseai un loc de parcare pe strada Trivale sau la intrările din cartier.

În urma puhoiului de lume au rămas efectele clasice ale deficitului de civilizație pe care zona de agrement a pădurii Trivale l-a cunoscut și înaintea pandemiei: ambalaje uitate în plină stradă sau lasate, pur și simplu, lângă bănci, hârtii aruncate printre copaci, coșuri de gunoi arhipline, cu reziduuri care fie au ratat ținta, fie n-au mai încăput în interior, pe care nimeni nu s-a învrednicit să le golească.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

Cele câteva imagini transmise redacției ePitești.ro de un cititor al site-ului nostru sunt o dovadă simplă că izolarea nu ne-a făcut nici pe departe mai responsabili.

Dacă sunteți martorii unor evenimente care pot face obiectul unor știri, ne puteți contacta pe WhatsApp – 0733.797.066 sau ne puteți trimite informațiile/fotografiile la adresa redactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3