930×122 CAPRA 5

gunoi

FOTO: PĂDUREA TRIVALE, DUPĂ O ZI DE RELAXARE

În primul weekend de relaxare, pădurea Trivale a fost luată cu asalt de piteștenii sătui de izolare.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Sâmbătă, după orele prânzului, cu greu găseai un loc de parcare pe strada Trivale sau la intrările din cartier.

În urma puhoiului de lume au rămas efectele clasice ale deficitului de civilizație pe care zona de agrement a pădurii Trivale l-a cunoscut și înaintea pandemiei: ambalaje uitate în plină stradă sau lasate, pur și simplu, lângă bănci, hârtii aruncate printre copaci, coșuri de gunoi arhipline, cu reziduuri care fie au ratat ținta, fie n-au mai încăput în interior, pe care nimeni nu s-a învrednicit să le golească.

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

Cele câteva imagini transmise redacției ePitești.ro de un cititor al site-ului nostru sunt o dovadă simplă că izolarea nu ne-a făcut nici pe departe mai responsabili.

Dacă sunteți martorii unor evenimente care pot face obiectul unor știri, ne puteți contacta pe WhatsApp – 0733.797.066 sau ne puteți trimite informațiile/fotografiile la adresa redactia@epitesti.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90