Donaris 930 x 122

politia

FURTUNĂ ÎN ARGEȘ. TRANSFĂGĂRĂȘANUL, BLOCAT

UPDATE 2: Traficul pe Transfăgărășan a fost reluat în totalitate în jurul orei 19, întreaga acțiune de degajare a drumului durând aproximativ trei ore și jumătate.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

UPDATE 1: Furtună în Argeș. Transfăgărășanul, blocat. Se circulă alternativ pe DN 7C Transfăgărășan. Potrivit Poliției Argeș, o bandă de mers a fost deblocată. Lucrătorii de la Drumuri acţionează în continuare pentru degajarea totală a părţii carosabile.

Poliția Argeș informează că traficul rutier pe ambele sensuri de mers pe DN 7C Transfăgărășan este blocat. Potrivit sursei citate, nu se circulă la kilometrul 92, în zona Capra.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Motivul este o viitură care a antrenat pietre, pământ și copaci de pe versanți, viitură formată din cauza ploilor abundente. Nu sunt mașini prinse de viitură și nici persoane rănite.

Vă reamintim că județul Argeș se află sub cod galben de vreme rea. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90