930×122 CAPRA 5

Arges

Gata, s-a terminat! Condiție esențială pentru polițiști!

Ei nu mai pot deveni polițiști!

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Printr-un proiect de lege adoptat luni la Senat se propun o serie de modificări la statutul polițiștilor. Acestea privesc, printre altele, creșterea perioadei în care raportul de serviciu al unui polițist nu se poate modifica, împuternicirea acestora sau stabilirea programului de muncă al lucrătorilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Proiectul de lege prin care se propun o serie de modificări la statutul polițiștilor (Legea 360/2002) trebuie adoptat și de Camera Deputaților pentru a se aplica.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Conform acestuia, pentru ca o persoană să poată participa la concursurile sau la examenele pentru ocuparea funcțiilor de polițist este introdusă interdicția de a avea tatuaje ori elemente ornamentale pe față, gât sau pe mâini.

Actualmente se prevede în mod general că acestea nu pot fi aplicate, inserate sau implantate pe/ în corp, neacoperite de vestimentație atunci când persoana respectivă este îmbrăcată în ținuta de vară.

Foto: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3