930 x122 grota rece

politia locala

Găvana: Șoferii forțează „interzisul”! „Așa suntem învățați!”

Poliția Locală Pitești, acționează în acest moment în cartierul piteștean Găvana, pentru monitorizarea traficului, pentru prevenirea blocajelor, dar și a evenimentelor rutiere.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

În acest sens, polițiștii sunt cu ochii pe șoferii care nu respectă indicatoarele rutiere în vigoare și continuă să circule pe interzis.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

 

Acest lucru se întâmplă în contextul constituirii noilor sensuri unice în cartier. Ieri, noile indicatoare rutiere au creat haos la intersecția străzii Mircea Eliade cu Liviu Rebreanu, dar și cozi kilometrice de mașini. Subiectul pe larg: AICI: Video: Haos la intersecția străzii Mircea Eliade cu Liviu Rebreanu.

Polițiștii acționează, de asemenea, și pentru a aduce la cunoștință șoferilor de instituirea noilor sensuri unice.

Deocamdată, aceste acțiuni se concentrează pe prevenție, tocmai de săptămâna viitoare vor începe și amenzile.

555×222 grota rece

Comentarii

9 comentarii

  • asas spune:

    Asemenea masuri de „fluidizare” ar trebui taxate prin proteste in fata primariei! E inadmisibil sa transformi jumatate de cartier in zona sinistrata – practic toti cei care locuiesc in jumatatea cartierului dinspre magazinul JAM trebuie acum sa ocoleasca tot cartierul ca sa ajunga acasa si trebuie sa o faca mergand prin zone aglomerate sporind astfel aglomeratia. Ne-am pricopsit cu un primar atat de incompetent incat mi-e frica de ceea ce va mai bubui mintea lui! Nu ma asteptam la ceva bun de la el, dar macar speram sa nu aduca haos si dezastru, sa ramana dracului la fotbalistii aia ai lui cu care se pozeaza tot timpul si pe care cheltuieste banii orasului, ca de altceva nu e in stare! Nu inteleg cum printre cei care comenteaza aceasta masura se gasesc unii sa spuna ca este buna, e clar ca sunt lingai de-ai primarului care nici macar nu locuiesc in zona! Chiar nu-ti dai seama, mai primar incompetent, ca ai blocat la ore de varf intersectia aia de langa Liceul Sanitar fiindca ii obligi pe toti sa treaca pe acolo? Ce mama dracului de ochi ai in cap, mai incompetentule, de nu vezi evidenta?

  • Nicolae spune:

    De la 7.40 la 8.05 de la Dedeman pana la scoala 19. Trafic complet blocat in tot cartierul. Toate strazile secundare cu cozi cat vedeai cu ochii. Sute de masini la cobararile din Trivale.
    Claxoane.
    Nervi.
    Intarzieri la scoala si serviciu.
    Niciun politist in tot cartierul ca
    sa isi ia injuraturi.
    Au iesit acum cand nu e aproape nimeni acasa.
    RUSINE POLITIA ROMÂNĂ !!!!

    RUSINE PRIMARIA PITESTI !!!!!!!

  • Ionuț spune:

    Dacă la fiecare intersecție cu noile semne de circulație ar fi câte un polițist pentru îndrumarea conducătorilor auto cel puțin o săptămână, situația ar fi alta.

  • Costel spune:

    Domnule primar mai circula și cu mașina ta nu numai cu cea de serviciu poate așa vezi și tu ce se întâmpla in oraș !!!

    Rușine .ciuma roșie !

  • asas spune:

    Bai, Ionut, nici tu nu intelegi ca problema e alta? Nu intelegi ca nu poti sa muti tot traficul catre o zona aglomerata, aia de la Liceul Sanitar? Nu iti dai seama ca intersectia aia de la liceu se va bloca daca toti cei care urca pe strada Mircea Eliade sunt obligati sa ajunga acolo (desi locuintele lor sunt in partea opusa, unde ar fi ajuns in 30 de secunde daca li s-ar fi permis sa mearga inainte sau la stanga in capatul strazii Mircea Eliade)? Ce este, ma, atat de greu de inteles de ce este o mare tampenie ce a facut incompetentul asta de primar? Problema nu este, ba, ca nu stiu oamenii de noile semne de circulatie, ci faptul ca acele semne de circulatie au efectul contrar celui intentionat, nu fluidizeaza nici in situatia in care s-ar respecta de catre toti participatii la trafic, ca sa nu mai spun ca ii obliga pe unii oameni sa faca km in plus cu masina prin zone aglomerate ca sa ajunga acasa, ocolind un cartier intreg). Nu mai fiti, ba, aparatorii unor idei imbecile, ca d-aia nu scapam niciodata de incompetenti, se gasesc unii care ii apara pe cei care ne fac rau! Ar trebui sa fie proteste in fata primariei pentru ce au facut cu traficul in Gavana, nu ar trebui sa ii cocolosim pe incompetenti pretinzand ca de vina sunt cei cativa soferi care inca nu au aflat de noile semne de circulatie.

  • Ionescu spune:

    Este dezastru! Ca sa ajungi acasa trebuie sa faci turul intregului cartier, la fel cand pleci de acasa, faci turul cartierului. Ce idei minunate veti mai avea? Eu cred ca nu ati rezolvat o problema, ci ati creat una majora. Sper sa gasiti o solutie intradevar fiabila.

  • Marian spune:

    Cine a gândit asta, trebuia sa facă și niște calcule, acum stai la coada pana la Spitalul Militar sa urci în Gavana plus ca trebuie sa ocolesc tot cartierul sa ajung acasă…
    SA VA FIE RUSINE !

  • Marian spune:

    Probabil vor apărea noi parcări pe străzi, asa vor mai face niște bănuți, de ce sa amenajeze ceva, au pus niște semne și uite asa au rezolvat…
    Noi suntem vinovați ca acceptam…

  • Ionuț spune:

    Cea mai mare prostie, cum a fost și cea cu Interzis la stânga către spital, din bd.N.Bălcescu.
    Ca să ajung acasă, vizavi de Sanitar, trebuie să ocolesc juma’ de cartier, deși puteam ajunge în 20 de secunde. Un foarte mare ocol, nejustificat.
    Este dezastru! Când urci de la Kaufland, obligatoriu dreapta, când strada aceea era cu prioritate. Dacă vreau să urc pe platou, e aventură.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90