New Profesional Consult 930 x 122

acces interzis

Video: Haos la intersecția străzii Mircea Eliade cu Liviu Rebreanu

UPDATE, ORA 16.39: EPITEȘTI.RO A LUAT LEGĂTURA CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, BOGDAN ARISTĂNȚOIU (FOTO), PENTRU TRANSMITEREA UNUI PUNCT DE VEDERE OFICIAL ÎN LEGĂTURĂ CU SITUAȚIA DE FAȚĂ:

Citiți și: Atenție! Se oprește circulația

„Începând de astăzi s-au constituit aceste sensuri unice și s-au montat plăcuțe adiționale ”interzis”, iar polițiștii locali sunt prezenți în acest moment cu două echipaje, pentru prevenire.

Vom merge pentru câteva zile pentru prevenție, pentru că, totuși, locuitorii acestui cartier și nu numai, cei care nu știu despre acest lucru (n.r. creare sensuri unice) , trebuie să ia la cunoștință.

Citiți și: Decizia oficială în România! A intrat în vigoare de la miezul nopții

Începând de săptămâna viitoare, vom începe să acționăm și pentru a-i sancționa pe cei care încalcă aceste reguli de circulație. Dar, repet, deocamdată vom merge câteva zile pe prevenție.”

Update, ora 16:02:  Și la această oră este  haos la intersecția străzii Mircea Eliade cu Liviu Rebreanu din cartierul Găvana.

 

 

Unii oameni chiar au ieșit în stradă pentru a-și striga nemulțumirea cu privire la noul indicator montat astăzi. 

 

În continuare Poliția Locală se află la fața locului pentru monitorizarea traficului. 

 

Știrea inițială, ora 16:15 – Piteşti: Sens interzis ignorat de şoferi. Indicatorul a apărut în această dimineaţă

La intersecţia străzii Mircea Eliade cu Liviu Rebreanu din cartierul piteştean Găvana, pericolul de accidente pluteşte în aer.

În zona respectivă sunt două semne de interzis, cât se poate de vizibile. Cu toate acestea, mai mulţi şoferi au fost surprinşi de reporterii ePiteşti cum încalcă reguli elementare de circulaţie.

 

 

O explicaţie este aceea că indicatoarele au fost montate recent, chiar astăzi.

Spre exemplificare (VIDEO)

 

 

Un conducător auto intră pe interzis, fiind neatent la noul indicator amplasat în această dimineaţă. Măsuri imediate sunt necesare.

Într-o altă intersecţie, traficul este monitorizat de poliţiştii locali.

 

 

Este vorba despre intersecţia dintre strada Carol Davila şi bld. 1 Decembrie 1918. Aici s-a montat un indicator de interzis la stânga, pe sensul dinspre Piaţa Găvana.

Sunt prezenţi şi lucrători ADP care finalizează lucrările de reconfigurare a traficului.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

13 comentarii

  • George spune:

    Cred ca fluidizarea cu aceste sensuri unice va bloca total traficul din fata pietei si al liceului sanitar. Toti cei care urcau pe Mircea Eliade si mergeau spre biserica(blocuri si case) sunt directionati acum spre liceul sanitar. Acolo se vor bloca cu siguranta. Sa virezi la stanga, in conditiile in care la piata la ora de varf coloana este pana la capatul lui 19 si pana la cinema Lumina pe celalalt sens, va fi foarte dificil.

  • Nicolae spune:

    Atat ia dus mintea pe aia care au facut tampeniile astea. Au facut praf tot cartierul
    Ca sa ajungi de la Kaufland la scoala 19 trebuie sa ocolesti tot cartierul. Demisia sau demiterea dobitocilor!

  • Ionuț spune:

    Până se vor obișnui conducătorii auto cu noile indicatoare, trebuie să fie câte un polițist local la fiecare intersecție cel puțin o săptămână !

  • Alina spune:

    🤦🤦🤷🤷🤷. Deci eu ocolesc tot cartierul pt a mă duce acasă, venind dinspre Kaufland și locuind intr un bloc inainte și la stânga?!!?!?! St direcționată de pe un drum relativ puțin circulat pe unul super aglomerat și la distanță de locuință?!?!? De ce????????? Unde era problema????? Cine a fost geniul care a gândit aceste modificări, care încurcă, aglomerează și prelungesc timpul petrecut în trafic? Vreau să știu, pt a îi mulțumi cu un mare…..șut în fund!

  • Mihai spune:

    Oameni fără judecata pentru 20 ml ca să pot întra în parcare trebuie sa ocolesc tot cartierul.

  • florin alex spune:

    când ești prost de mic, mare doar te joci… cine draq gândește astfel de imbecilitate??? mai fac ăștia multe experimente pe banii noștri???

  • Bogdan spune:

    E UN LUCRU FOARTE BUN PENTRU GAVANA.
    LEGEA TREBUIE ÎNVĂȚATĂ ȘI RESPECTATĂ. FELICITĂRI CELOR CARE AU AVUT ASA IDEI.
    FELICITĂRI 🏅

  • C. Alex spune:

    Ca sa ajung acasa de la kaufland ocolesc tot cartierul pe la sanitar, capatul lui 19,apoi pe langa padure, cimitir, apoi intru pe strada cu jam si fac stanga sa intru in parcarea M5C, care inainte faceam stanga in intersectia de la taxi si drept in fata, vai de capul lor de incompetenți!

  • ggg spune:

    Avem un primar, vai de mama lui! Sta sa se pozeze cu fotbalisti, consuma banii cetatenilor pentru fotbal, dar cand vine vorba de vreo masura legata de oras face haos si dezastru! A nenorocit circulatia intr-un intreg cartier, arata cat de redus este… In mod normal nu avea voie sa faca o asemenea schimbare majora fara un studiu real legat de fluenta traficului si mai ales fara o simulare temporara, ca sa vada efectele. Esti pamant de flori, primare, vai de mama ta! Eu, ca sa ajung acasa, acum trebuie sa fac doi km in plus ocolind tot cartierul prin tot felul de zone aglomerate ale traficului si sporind aglomeratia deja existenta. Unde mama dracului ii gaseste PSD-ul pe toti ineptii astia???

  • Sorin spune:

    O altă prostie marca GENTEA, ASTA CHIAR E VARZA

  • Cine este arhitectul acestei lucrări? A discutat cineva public pe tema asta?Cred că nu o sa rămână așa. FRAȚILOR TREBUIE SA LUĂM ATITUDINE. Parcări supra etajate ne trebuie în cartier nu porcăria asta de sensuri unice.

  • Nita Ioana spune:

    S a creat un haos in circulatia din Gavana.Nimic din ce ati facut acum nu este in folosul locatarilor.Doar o minte cu un IQ scazut putea sa faca acest dezastru in circulatie, ati aglomerat unele sensuri de circulatie.Pentru a ajunge acasa trebuie sa ocolesc pe la padure, imi trebuie waze sa gasesc strazile.De ceeee ? V ati batut joc de locatari, inca o actiune proasta a politiei, cum ati facut si cu semnul de interzis de la Sp.Judetean.

  • Vasile spune:

    Comisia de circulatie din primarie, adica cei 14 angajati, sunt invitati sa analizeze cu proprii ochi si proriul creier dezastrul rezultat in trafic, dezastru care nu era greu de prevazut.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3