930 x122 grota rece

16.000 de euro

GEANTĂ CU 16.000 DE EURO, GĂSITĂ ÎN RESTAURANT

Geantă cu 16.000 de euro, găsită în restaurant. Polițiștii din comuna argeșeană Drăganu i-au returnat aseară unei femei o geantă în care erau peste 16.000 de euro. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, femeia are 23 de ani și este din Brăila.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Aflându-se în drum către Târgoviște (venea din Italia) cu un autoturism împreună cu prietenul ei (un bărbat din Târgoviște, județul Dâmbovița), femeia a oprit la un restaurant din zona Dedulești (din comuna argeșeană Morărești), de pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pentru a servi masa, iar la plecare și-a uitat geanta.

Ulterior plecării celor doi, angajații restaurantului au găsit geanta și au anunțat Poliția. Pe lângă suma de bani, în geantă era și cartea de identitate a femeii. Polițiștii au luat legătura cu mama tinerei, care i-a informat că fiica sa este în Târgoviște, acasă la prietenul ei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Informată, aseară, în jurul orei 21:30, femeia a revenit în Argeș și și-a recuperat geanta și suma de bani. Banii ar fi fost strânși de tânără și de prietenul ei după ce aceștia ar fi lucrat în Italia. Femeia le-a precizat polițiștilor că va folosi cei 16.000 de euro pentru ca, împreună cu prietenul, să cumpere un apartament în Târgoviște. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90