930 x122 grota rece

cristian gentea

Gentea a făcut anunțul! Companii mari la Pitești!

Gentea a făcut anunțul! Companii mari la Pitești!

Citiți și: Edilul, asumat, își cere, sincer, scuze! Gestul rar al unui politician

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, declară că de la începutul mandatului său s-a bucurat de o relație deschisă și de colaborare cu mediul privat, antreprenorii și companiile care dezvoltă proiecte în Pitești și în județul Argeș.

Gentea a subliniat importanța suportului administrativ pentru aceste entități și a evidențiat sprijinul reciproc oferit pentru diverse obiective urbane.

Citiți și: ,,Cristian Gentea a demonstrat că este primarul de care municipiul nostru are nevoie”

Cristian Gentea a mulțumit sponsorilor și și-a exprimat dorința de a continua acest parteneriat benefic pentru comunitate.

Subliniind că aceste investiții sunt doar începutul unei noi abordări manageriale și administrative.

El a subliniat importanța colaborării și a reciprocității în comunitate.

Afirmând că Piteștiul va continua să fie o forță prin aceste eforturi comune.

Gentea a făcut anunțul! Companii mari la Pitești!

Comunicat de presă PSD Argeș

M-am bucurat, de la începutul mandatului meu, de o relație deschisă, de colaborare și respect, cu mediul privat, cu antreprenorii și companiile care dezvoltă proiecte în Pitești și în Argeș.

Pe de-o parte, am încercat, ca administrație, să le asigurăm suport permanent, iar, pe de altă parte, am reușit să atragem, dinspre sectorul privat, sprijin pentru diferite obiective urbane.

În anul 2022, o companie lider pe piața produselor preparate din carne, cu o fabrică de profil în Pitești, și-a întărit contribuția la dezvoltarea comunității locale și a decis să susțină performanța sportivilor legitimați în cadrul cluburilor argeșene de natație, sponsorizând cu peste 500.000 lei acoperirea bazinului de înot de 50 de metri din incinta ștrandului Costache Negri din Pitești, întrucât Bazinul Olimpic era într-un amplu proiect de modernizare.

1000 de sportivi legitimați în cluburile argeșene de natație, afiliate FNRPM, s-au antrenat în sezonul rece în condiții excelente!

Tot în 2022, am făcut recepția primului loc de joacă public pentru copiii din Pitești, realizat vreodată prin sponsorizări!

Unul dintre cele mai mari lanțuri de benzinării din România a finanțat un loc nou de joacă, în zona Făget din cartierul Trivale. Au fost amenajați, pentru cei mici, 200 de mp de teren, iar zona a fost echipată cu mobilier modern și tartan.

În 2023, echipa „TehnoZ”, din cadrul Colegiului Național „Zinca Golescu”, a reușit o performanță remarcabilă la Campionatul Mondial de Robotică de la Houston, din Statele Unite ale Americii, urcând pe podium!

Ca răsplată pentru tinerii talentați și inteligenți care au făcut Piteștiul mândru, am reușit să mijlocesc o finanțare de 290.000 lei de la Nuclearelectrica dedicată performanțelor lor.

Gentea a făcut anunțul! Companii mari la Pitești!

De asemenea, tot Nuclearelectrica a finanțat, cu 150.000 lei, o altă unitate de învățământ din Pitești, respectiv Colegiul Național Maria Teiuleanu, pentru executarea unor lucrări de termoizolație menită să asigure confort elevilor și eficiență energetică clădirii în care funcționează instituția de învățământ piteșteană.

Tot în 2023, investitorii care au construit două centre comerciale mari în partea de nord a Piteștiului, au finanțat modernizarea zonei de acces din Bulevardul Nicolae Bălcescu 180A-180B (fosta clădire Argeșana).

Printre investițiile asumate pe terenul public s-au numărat accesul rutier cu sens giratoriu, indicatoare, marcaje rutiere, dar și spații carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi!

Tot grație acelorași investitori, Piteștiul a beneficiat de modernizarea unui loc de joacă vechi, în suprafață de 230 de mp, amplasat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între blocurile S2 și S5.

Compania care a construit noul Argeș Mall, a deschis calea contribuțiilor pentru comunitate printr-un loc de joacă nou, pe strada Anghel Saligny!

Ca urmare a demarării construirii pasajului rutier care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de Bulevardul Republicii, acest investitor a relocat zona de joacă pentru copii și a amenajat una nouă și modernă, în zona blocurilor D1-D2.

A venit, în 2024, rândul celei mai valoroase finanțări private pentru obiective publice, respectiv pasarela auto-pietonală care fluidizează traficul și leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Realizată de către aceeași companie și cedată municipiului, această investiție de care acum se bucură piteștenii a avut un cost de aproximativ 8 milioane de euro!

Cea mai recentă sponsorizare bifată a fost în valoare de 5.000 de euro și a venit din partea Distribuție Energie Oltenia pentru echipa de robotică la nivel de școlă generală participantă la Campionatul Mondial de Robotica de la Huston!

Mă bucur de fiecare dată când sponsori puternici se alătură orașului, contribuind în acest parteneriat care trebuie, în opinia mea, să definească relațiile de reciprocitate, în comunitate!

Voi acționa cu deschidere, mereu în interesul Piteștiului și am încredere că aceste investiții sunt doar începutul unui nou tip de abordare managerială, administrativă, dar și privată!

Mulțumesc pentru încredere!

Suntem o forță împreună!

Material realizat de SC Epit Pro Advertising SRL la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240002

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3