930×122 CAPRA 5

psd

Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Dezvoltarea infrastructurii de învățământ și de sport pentru elevii din Pitești este o prioritate pentru primarul Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Povestea dramatică a unui tânăr fotbalist!

Administrația condusă de Cristian Gentea a atras în acest sens fonduri guvernamentale și europene importante pentru construcția de noi săli și baze de sport, așa cum este și cea de la Liceul cu Program Sportiv “Viitorul”.

Argeș. Curg banii!

Investiția este în plină desfășurare.

“Elevii Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”, din strada Nicolae Dobrin vor avea, din această toamnă, o bază pentru practică, antrenament și competiții, adecvată profilului lor!

În șantierul liceului se lucrează!

Cu bani de la CNI – peste un milion și jumătate de lei – construim un complex cu teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei (cu marcaje conform regulamentelor federațiilor de profil), nocturnă, vestiare și spații verzi.”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Atenție, șoferi! De azi intră în vigoare!

Baza sportivă de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” este finanțată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A.

Va fi construită o bază sportivă modernă compusă din teren multifunțional cu nocturnă pentru handbal, baschet, volei și tenis și o clădire pentru vestiare – parter, inclusiv grupuri sanitare.

Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Fier Florina spune:

    Orașul nostru a inflorit și s a dezvoltat foarte mult datorita Domnului Primar.

  • Preda Cristina spune:

    Da! Investiții care incep și se termină după bunul plac sau al cunoștințelor domnului primar! Școala Gimnazială Nicolae Iorga din Pitești nu se bucura de sala de sport începută cu doi ani în urmă. Curtea școlii a devenit loc viran pentru utilaje, iar orele de sport de afară sunt un real pericol pentru elevi. Mai așteptăm, domnule primar , încă doi ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90