New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Gentea, dezvăluiri despre practicile fostei şefe a IŞJ Argeş, Liliana Murguleţ: racolări cu ameninţări

După alegerile din PNL Piteşti şi demiterea Lilianei Murguleţ din funcţia de Inspector Şef General, astăzi, primarul Cristian Gentea a făcut o serie de declaraţii cu privire la practicile prof. Murguleţ, în contextul în care doi directori de şcoli au venit în biroul acestuia să spună că sunt ameninţaţi şi pleacă din PSD – ceea ce s-a şi întâmplat.

Citiți și: Primarul municipiului Piteşti a anunţat strategia pentru 2022. Zeci de proiecte propuse şi buget generos!

„Aşa cum declara domnul Apostoliceanu ieri, ‘a fost cel mai bun inspector şcolar ever’ (n.r. – ironie). Dânsul poate spune aşa ceva, fiind secretar al organizaţiei PNL Piteşti. Cel mai mare regret al dumneaei (n.r. – Liliana Murguleţ) este că l-a ajutat pe Apostoliceanu cu baza de date, să o extindă. A racolat membri de partid de la alte partide. Nu avea nicio eficienţă să iei profesori tineri care abia au terminat facultatea, s-a gândit să ia directori de şcoli (v-am mai spus asta odată, dar astăzi dau şi nume). I-a ameninţat pe directorii de la Şcoala nr. 16 şi LPS care nu a fost impresionaţi de ameninţările doamnei şi, drept urmare, au şi pierdut funcţia. Dar sunt şi din care, imediat, dorindu-şi să rămână pe funcţiile respective, au semnat acele adeziuni.

Cei doi directori care au venit ca doi pisoi la mine în birou ca să-mi spună că îmi jură credinţă toată viaţa, dar nu au ce face, sunt Dinculescu de la Şcoala Mircea cel Bătrân şi Haiducu de la Mihai Eminescu. 

Citiți și: Gentea, despre locatarul cu tupeu din Nord: ”Amendă și aducere la starea inițială!”

Bineînţeles că eu nu am nevoie de o asemenea fidelitate şi i-am invitat să iasă afară.

Doamna inspector şef cu asta s-a ocupat”, a declarat Cristian Gentea jurnaliştilor prezenţi astăzi la conferinţa de presă.

ESTE STILUL LUI MIUŢESCU

În continuare, Cristian Gentea a făcut referire la preşedintele PNL Piteşti, Adrian Miuţescu, despre care a spus că are un stil indentic cu cel al Lilianei Murguleţ şi acum „culege exact ce a semănat”.

„Nu ştiu de ce se lamentează dl. preşedinte Miuţescu, culege exact ce a semănat. Este exact stilul dumnealui de lucru, iar cel mai bun exemplu sunt eu. Un an de zile m-a terorizat ca să mă schimbe”, a mai precizat Cristian Gentea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anca Popescu spune:

    Politica nu are ce căuta în școli. Școala este despre educație, nu despre război în politică, nu despre a fi de partea unuia sau altuia. Din păcate, școlile sunt politizate ceea ce este o mare mizerie.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441