EcoMoto 930×122

conferință de presă

Gentea face raportul! Au venit toți ,,greii” județului!

Gentea face raportul! Au venit toți ,,greii” județului!

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

La aceste ore se desfășoară conferința lunară de presă a Primăriei Municipiului Pitești.

În cadrul întâlnirii, primarul Cristian Gentea prezintă și un raport de activitate pe anul 2023.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

Primarul vorbește despre realizările din anul ce tocmai se încheie, pornind de la premiza: ,,Nu pot să mulțumesc pe toată lumea, nu am cum”!

Conferința de presă poate fi urmărită LIVE, AICI:

La conferință participă mai multe personalități din Argeș:

Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș,

Colonel Vîlcu Răzvan Nicolae – Prim-adjunct al inspectorului șef din cadrul IJJ Argeș,

George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș

Vicepreședinte Consiliul Județean Argeș, Marius Nicolaescu,

Gentea face raportul! Au venit toți ,,greii” județului!

Sorin Marinescu, șef al Poliției Municipiului Pitești și comisar șef al Poliției, Gherghe Gabriel.

Printre alte subiecte prezentate, Cristian Gentea a ținut să discute și despre nemulțumirea oamenilor cu privire la sistemul de semaforizare din Pitești.

Acesta declară că eficiența semafoarelor va fi vizibilă atunci când se va implementa, în proporție de 70 – 80%, sistemul de semaforizare.

O mare realizare subliniată de edil este dotarea clădirii Filarmonicii Pitești cu panouri fotovoltaice, fiind prima locație de acest gen din România dotată cu un astfel de sistem.

De asemenea, Gentea declară că de la anul, Expo Parc va fi renovat în totalitate.

Totodată, edilul amintește și de cele mai mari probleme semnalate de piteșteni în cadrul întâlnirilor cu asociațiile de proprietari.

Acestea se referă la locurile de joacă și la toaletarea necorespunzătoare a pomilor din oraș.

La finalul conferinței de presă, consilierul local PSD și, totodată, inspectorul școlar general Argeș, Dumitru Tudosoiu i-a transmis edilului că se bucură că face parte din Consiliul Local, care a susținut și va susține toate proiectele ce vor urma în Pitești.

Declarația, AICI.

 

Președintele CJ, Ion Mînzînă a ținut să-i mulțumească, de aseemenea, edilului, pentru colaborarea foarte bună dintre cele două instituții.

Detalii, AICI

 

Comisarul șef Gherghe Gabriel a adresat mulțumiri edilului și Consiliului Local pentru acordarea unui sediu provizoriu pentru Poliția Pitești.

Amănunte, AICI

 

Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești i-a mulțumit edilului pentru investițiile care au fost făcute în cultura piteșteană.

Declarația, AICI

 

Nu în ultimul rând, și directorul Societății Apă Canal, Mihail Marinescu i-a mulțumit primarului pentru toată activitatea din această perioadă și declară că se bucură ca face parte din echipa acestuia.

Declarația integrală, AICI

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Minca Marian spune:

    evident avem cel mai pregatit primar.asteptam sa promovam si noi prin liga 1 a in anul 2025 o data cu noul stadion

  • Anonim spune:

    A făcut rahatul praf Gentea ! A împînzit fără rost orașul de semafoare , care foarte mult încurcă traficul decît să îl fluidizeze !

  • Anonimul spune:

    Eu nu-l votez, voi vota pe următorul candidat la fotoliul de Primar. Am avut locuința avariată și nu a vrut să-mi de-a la schimb cu alta.
    Au dat camere la schimb persoanelor care nu au avut probleme in locuința.
    In Romania totul se rezumă la relații și bani.
    Ca Primarul Pendiuc nu va mai exista nimeni.

  • Marius spune:

    A facut multe lucruri bune dar mai sunt mai multe lucrur de facut si nu sunt o prioritate; domnule primar ni s a luat de toata nebunia si tigania din si de pe langa pietele si bazarurile din oras; e sufocat orasul de toti care vin de prin toate colturile judetului pentru nimic

  • Prometeu spune:

    La piață nu prea merg, fotbalul argesan nu ma interesează, locuință n-am cerut, semaforizarea nu ma deranjeaza…..asta apropo de comentariile anteriare, dar ce pot sa spun e ca omul, adică primarul Piteștiului, are stofa de antreprenor. Mie imi place. Orașul parca înflorește, se ridica ștacheta zonei că eram ca ghiocelul sub tufiș…..adica greu cu capitala lângă …. și cred că putem aduce aici o oaza de liniște și confort. Acum vad ca se vine cu amenajările și spre Piața Milea, se lucreaza la pasajul/gangul de la Mobilux. Fain.
    Sugestii:
    1) desființarea spatiilor comerciale din pasajele subterane din centru; nu e nimeni, sunt aproape goale, deci o renovare completa a lor și amenajat ceva interesant: un anticariat, un loc destinat copiilor gen club de pictura sau un centru de închiriat ochelari 3D conectați la un simulator de nava cosmica….. Așadar, desfiintate spatiile alea ca zac goale de luni.
    2) Discutati cu consiliul judetean si inființati o secție de egiptologie la Muzeul Judetean Arges. Mutați la parter sportul argesan ca ocupa sus prea mult loc pentru nimic (cu un Dobrin, Marian Oprea și încă câțiva, în rest nu se merita; și pe mine m-a chinuit patriotismul local, dar e doar sentimentalism ieftin acolo). O secție de egiptologie insa, frumos amenajata pe o suprafata mare, v-ar aduce mult mai multi vizitatori, cât și apreciere. Am văzut la Cluj asa ceva si chiar e inedit.
    3) Modernizarea autogării din Nord.(cea de la Târgu din Vale nu știu cum e.)
    4)Excelenta ideea cu defilarea de 1 Dec. la zona Stadion și amenajarea unui Targ de Crăciun pe o suprafață mai mare in centru. Nu uitați insa și de amenajarea unei scene cu nașterea lui Iisus. În definitiv, dincolo de Mos Crăciun și oameni de zăpadă pe El îl serbam de fapt.
    5) Festivalul Corurilor de copiii care canta muzica creștină organizat în Biserica Catolica si/sau Biserica Sf Gheorghe. Sa vina de la scoli și sa cânte imbracati frumos, in costume de sezon sau specifice crestinismului, un difuzor în exterior și chiar un panou pe care sa se vadă filmarea din interior. Cred ca ar fi ceva inedit. M-am inspirat de la Sighișoara și Brașov. Acolo canta coruri sau muzica camerala în biserici de sarbatori…..în fine…..

    Respect pentru tot ce faceți!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3