Donaris 930 x 122

cristian gentea

Gentea: „Mi-au reproșat gratuit unii care au fost în funcție și nu au făcut nimic”

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a reușit să rezolve problemele legate de starea podului peste Râul Doamnei, probleme care până acum păreau infinite. Mai exact, este vorba despre reabilitarea acestuia.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Edilul i-a strâns la aceiași masă pe constructorul responsabil de lucrare, pe reprezentanții de la direcția juridică din cadrul Primăriei Pitești, dar și pe cei de la ADP, pentru a ajunge la un numitor comun.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Astfel, în urma discuțiilor purtate, constructorul a fost de acord ca primăria, prin ADP, să frezeze și să asfalteze o bandă întreagă, iar el să suporte costurile.

„După ce am primit continuu reproșuri gratuite, chiar de la unii care cât timp au fost în funcție nu au făcut nimic legat de starea podului peste Râul Doamnei, am reușit să-i aduc pe toți la aceeași masă: constructor, primărie (direcția juridică) și ADP.

În acest fel, am impus respectarea pașilor din tranzacția în instanță făcută înainte să fiu ales primar!

În consecință, constructorul nu mai „plombează” punctual gropile apărute, ci este de acord ca primăria, prin ADP, să frezeze și să asfalteze o bandă întreagă, iar el să suporte costurile!

În seara aceasta vom face la fel pe celălalt sens, iar mâine terminăm lucrarea.

Sper ca diferențele să fie remarcate, iar problemele să nu mai apară până la finalul garanției (2023).

Dacă nu va fi așa, vom interveni din nou, în aceiași termeni!”, a transmis edilul Gentea pe pagina sa personală de Facebook.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ionică spune:

    Iar el să suporte costurile? Să ne anunțați când o să plătească. Ce inseamna asta, să te rogi de el după ce a făcut o treabă de mântuială, a luat banii și pa. Vă purtați prea cu mănuși cu unul care are și obligații după atribuirea lucrării. Miroase nasol și mirosul poate ajunge și la DNA.

  • Bobi spune:

    Nu e nici legal, nici moral, ca să repari o lucrare aflată în termenul de garanție a constructorului, care a încasat banii ăia mulți, fără număr. Vă e frică de el ca să nu ciripească? Poziția asta se numește simplu, capră.

  • Udrea spune:

    Păi dacă ADP- ul a refăcut lucrarea prost făcută de constructorul de casă al primăriei, de ce nu au făcut-o ei de la început? A, nu se mai întorceau banii? Acum am înțeles, era simplu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90